Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Ne znam šta bih rekla, osim da godinu i jače sanjam momka sa kojim se samo pratim na instagramu, nemamo nikakvu komunikaciju i uglavnom okrećemo glavu jedno od drugog. Stvarno ne razumijem.
216
72
9
share
odobravam
osuđujem

Uopšte ne znam šta se sa mnom dešava. Knjigu odugovlačim po mesec dana a film i po 3,4 dana. Nekad sam sve mogla u jedan dan da završim. Ne znam šta je sa mnom.
311
20
15
share
odobravam
osuđujem

Dečko se buni što u seksu skoro nikada ja nisam gore, a mene sramota da mu kažem da imam išijas i da me bole kukovi, misliće da sam neka baba, starija sam 5 godina od njega.
287
104
39
share
odobravam
osuđujem

Kad bi samo znao koliko ga volim! Koliko mi je stalo do njega! Koliko se brinem za njega! Kako bih ga snažno zagrlila! Kad bi samo znao i kad bi hteo, ceo svet bi bio njegov, izlečila bih ga od svega što je ikad bolelo....
209
110
23
share
odobravam
osuđujem

Palim se na svakog drugog lika. Skoro svi mi lepi i zgodni, i sa skoro svakim bih imala seks.
243
169
48
share
odobravam
osuđujem

Mrzim život u stanu, a najviše mi smeta što stalno netko u zgradi buši. Ne može proći mjesec dana u tišini i bez radova. Imam osjećaj da su im zidovi kao švicarski sir. Uz to se svi ponašaju kao da je hodnik njihov. Ne mogu normalno do stana jer su njihove stvari posvuda.
267
42
12
share
odobravam
osuđujem

Ostavila sam dečka jer živi povučen život, dosadan je lik, zadovoljava se igranjem igrica i nikada nema para da me izvede. Trenutno muvam jednog situiranog frajera, ali je zaista jaka konkurencija. Hoću da živim kao sve lepe žene, ali zašto je danas toliko teško doći do pravog muškarca?!
116
401
47
share
odobravam
osuđujem

Prošlo je godinu dana kako je raskinula, a ja i dalje mislim o njoj.
177
53
10
share
odobravam
osuđujem

Duže vrijeme se "muvam" sa jednim momkom koji je visok 194cm, a ja 160cm. Stalno mi nabija na nos kako može da nađe višu, manekenku. Mene to jako pogađa, stvara mi komplekse, jer vidim da su sve mnogo bolje od mene. I to me sve više odbija od njega. I još kad vidim neku njegovu manekenku poslim "Ova je prava za njega", ja sam nula za njega.
30
482
54
share
odobravam
osuđujem

Zanima me koliko čovek može da trpi a da ne pukne.
297
37
24
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva