Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Zaljubila sam se u svog instruktora vožnje.
334
174
27
share
odobravam
osuđujem

Kako bih volela da mogu samo da legnem i da se na meni vrše sva moguća medicinska istraživanja. Od krvne slike, pa sve do podrobnijih endokrinoloških, ginekoloških itd. pregleda. I još kad bi moglo besplatno. Muka mi je da svaki put izađem od doktora i on mi kaže "nije ti ništa". A tako često se dešava da čovek boluje od nečega što nije ni pretpostavljao da ima, i kako ja sad da znam kad i gde treba da odem da se pregledam. Evo nisam pametna više...
524
100
22
share
odobravam
osuđujem

Smatram sebe savjesnim vozačem. Stanem pješacima, ne divljam po naseljenim mjestima, ne pretičem na punoj, ne oduzimam prednost i sl. Dajem žmigavac kad skrećem negdje jbg. Jedino ne poštujem ograničenje na otvorenoj cesti gdje na 80 vozim do 120, i to ako je neka divljina. Ali neki dan vozim dionicu u BiH, Kakanj- Livno, 150 km. Osim prolaza kroz srednju Bosnu nekih 15 km i par kilometara kroz gradove na putu ostalo je otvorena cesta. 90 posto puta sam pratio likove koji tamo gdje je ograničenje 50-60 a možeš voziti 70 ili 80 oni voze 50 ili manje. Ali čim ima metar pravca i isprekidane linije oni dignu na 80. Pa koče u krivinama. Pa ubrzaju na pravcu i naizmjenice. Može ih preteći samo neko ko ima 3000 kubika i jače. I naravno popizdim. I krenem voziti brže i skontam da tako samo mogu napravit sranje. Pouka: ako vozite sporo ne znači da vozite dobro. Ispizdit ćete nekog ko što su ovi mene. Nije sramota pomaknut se u stranu ako vidiš da te neko prati i pustit da te pretekne.
187
382
39
share
odobravam
osuđujem

Devojka na svaki moj problem i brigu odgovara sa onim klasičnim porukama ee jbg, straašno, sr**e, itd... Dok ja sa druge strane uvek se trudim da saslušam, da prodiskutujemo da budem tu iako možda nisam u prilici za to tada. Polako se umaram od ove veze...
535
32
24
share
odobravam
osuđujem

Ne razumijem ljude koji plaćaju "strimere" koji igraju igrice, a oni gledaju to. Sam pogledam nekad, ali ne pada mi na pamet da dajem nekome novce za to. Još gore što idu cifre i po nekoliko stotina eura, ne razumijem šta je zadovoljstvo toga, da ti on pročita ime dok ide live i zahvali ti se. Za mene potpuno retardirano, a momcima što tako zarađuju svaka cast.
458
36
19
share
odobravam
osuđujem

Na drugoj sam godini doktorskih studija. Nekad prosto mislim da je bilo toliko lakše da se udam i živim od manikiranja noktiju. Ionako mi je uvek bilo zanimljivo da nekome lakiram nokte, a više bih novca imala kao vlasnica salona lepote nego sa većinom poslova u svojoj struci. I ne bih brinula o tome da li je objavljen ovaj rad, da li mi treba ona referenca, šta kaže mentor i sve ostalo. Sve naopako.
524
50
29
share
odobravam
osuđujem

Bio sam u dugogodišnjoj vezi, i nakon raskida i oporavka, polako ulazim u razgovore s nekim novim djevojkama, međutim konstantno me prati bizaran strah da djevojku s kojom pričam ne nazovem imenom bivše, iz prostog razloga - navika koja je trajala godinama se teško briše, a pri tome ona je bila jedina ženska osoba koju sam stalno zvao imenom.
366
44
13
share
odobravam
osuđujem

Mislim da je u vezi, braku važnije poštovanje nego neke ludačke, nekontrolisane emocije, koje kadkad mogu biti i pogubne. Kada je neko dobar prema vama ljubav se svakako desi, a zaljubljenost, ako nema uporište u nečemu snažnije prođe. Ispravite me ako grešim.
558
42
22
share
odobravam
osuđujem

Otac je imao 250 hiljada eura u kešu pre par godina, majka i stariji brat su pokušavali da ga ubede da pametno uloži pare, nikoga nije slušao. Umesto da je malo pogledao u budućnost i vidio da ima petoro dece koje sutra treba da školuje... on je ulagao u nekretnine koje su bile njegov životni san. Danas jedva izvlačimo kraj sa krajem... a nekretnine stoje umrtvljene. Kada se dočepate velikih para, dobro mislite na porodicu.
425
68
28
share
odobravam
osuđujem

Razlog zašto volim noću ostati budan do kasno je taj što u tim satima nakon ponoći je sve tiho i niko od mene ne očekuje nešto tada. Mogu 5 sati ležati i gledati u zid bez nekih posledica. Tada se osećam slobodno.
661
25
11
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva