Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Kasni mi plata, nemam ni dinara u novčaniku i osećam se kao najgori bedik.
302
25
22
share
odobravam
osuđujem

Mlada sam i uskoro se udajem. Problem je u tome što sam se toliko zaljubila u drugog i neprestano mislim na njega, iako znam da za nas nema nikakve šanse. Mislila sam da se meni to ne može dogoditi ali očigledno je da su osećanja jača od razuma.
65
291
32
share
odobravam
osuđujem

Muž ima dve sestre, s kojima se osjećam toliko zapostavljeno kad su one tu. Kao da me njih dve mrze i misle da sam ga ukrala od njih. Niko mi ti nije rekao ali tako se osjećam. Nemamo zajedničke teme, mlađe su od mene i imam osjećaj da me stalno ogovaraju. Kad trebamo ići kod njih meni muka bude, a kad one dođu kod nas jedva da progovaram. Ne želim da provodim uopšte vrijeme s njima, on nek provodi sestre su mu al nek mene izostavi.
185
46
13
share
odobravam
osuđujem

Znam da ne valja, znam da nema "ništa gore" od hrane, znam da je puno otrova, ali obožavam viršle, salame i paštete. Pakovanje od 4 viršle mi je malo, a ona klasična konzerva paštete je sprdnja, minimum dve bih mogla da pojedem, salamu otvorim i grickam je kao bananu, lagano mogu celu. I to bez ičega.
205
106
15
share
odobravam
osuđujem

Devojka me stalno ispituje koje seksualne fantazije imam, jer ne može da veruje kada joj kaže da ih nemam. Istina je ta da imam fantaziju da me zadovoljava dok gledam solo filmove za odrasle, a znam (ne ubeđujte me u suprotno, valjda ja znam) da bi me u top stavila kada bih joj to rekao.
165
74
73
share
odobravam
osuđujem

Ovisna sam o kapima za nos. U svakoj torbi ih imam, po svim ladicama, džepovima od kaputa i jakni, u autu. Nema mjesta u kući gdje ih nema. Počela sam ih koristiti svakih 15 minuta. Po noći se budim jer ne mogu disati. A osjećaj panike ako se slučajno dogodi da ih nemam pored sebe ne mogu niti opisati. Rekla sam svojoj doktorici za ovaj problem i žena mi se nasmijala u facu i rekla da to nije prava ovisnost i da se nitko neće htjeti baviti sa mnom jer ima puno gorih slučajeva ovisnosti koji su prioritet. Ne znam više kuda da idem niti šta da radim.
151
84
39
share
odobravam
osuđujem

Malena koja je do pre 3 godine plakala za mnom, revala suze na telefon, ostajala budna i čekala me da ju nazovem, danas je prošla pored mene kao da me nikad nije ni poznavala. Malo je reći da boli.
101
364
35
share
odobravam
osuđujem

Opsednuta sam glupostima često, svesna sam da treba sa tim da prestanem. Imam 19 godina, mlada sam, život je preda mnom i toga sam takođe svesna, međutim postoji nešto u životu što se zove inicijativa i moram da je pokrenem. Osećam da sam na mestu, površna poznanstva, moje odbijanje u stupanje u veze jer osećam da će me to gušiti, retko izlaženje, muška obećanja na koje sam naišla i povređena sujeta, atak na mene zbog moje suzdržanosti u iznošenju osećanja, ružni segment mog detinjstva... sve me to guši iz dana u dan.
137
31
3
share
odobravam
osuđujem

Smotana sam, komična, šmokljanica i nisam neka ljepota. Stvarno ne razumijem zašto me dragi toliko voli kad je po svemu bolji od mene. Jedino, ajde, znam dobro procijeniti ljude i situacije.
169
51
9
share
odobravam
osuđujem

Ne znam kako više da se izborim sa ovim. Svaku noć se budim po par puta, nekad se desi čak da se probudim i krenem da se tresem, srce mi lupa kao nenormalno i imam osećaj kao da će da se desi nešto mnogo loše. Pokušavam da se smirim i da zaspim ponovo, ali ovaj osećaj mi ne da mira. Utiče na mene jako negativno, ne mogu da se naspavam, na poslu ne mogu da se fokusiram. I sve to se dešava od kad sam raskinula. Bukvalno baš često ga i sanjam i kad me probudi taj osećaj nekako pomislim uvek na njega. Ne mogu da pomognem sebi nikako. Ludim...
175
25
23
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva