Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Zaljubljen sam u drugovu devojku. Ne znam kako se to desilo, kad je završila faks i vratila u grad priključila se našem društvu, i tad sam shvatio da je ona bukvalno muška verzija mene. Ubeđen sam da smo nas dvoje savršen par, a ona i on ne idu nikako. Imamo isti smisao za humor, interese i hobije. Ali on mi je drug iz detinjstva. Ne znam šta sad.
86
364
42
share
odobravam
osuđujem

Kada bi u našoj zemlji postojao sistem da na svom automobilu imam kamere kojima bih beležio prekršaje vozača oko sebe, a ti snimci bili validni za kažnjavanje istih, momentalno bih se prijavio. Bez ikakve naknade.
386
40
17
share
odobravam
osuđujem

Moja karijera je daleko od onog što bih želela, rekla bih čak da sam u karijernom u ćorsokaku. Znam da mnogi misle da, ako imaš 40 godina i nisi na dobroj poziciji, nešto sa tobom nije u redu. Ali ipak karijera zavisi bar donekle i od sreće. Na primer, čovek se razboli, ode na bolovanje i dobije otkaz zbog toga. Posle je mnogo teže naći dobru firmu, treba objasniti otkud pauza u CV-ju... ne kažem da je nemoguće vratiti se na putanju, ali je bitno otežano u odnosu na onog ko menja posao kad sam to odluči, jer želi bolju platu i mogućnost učenja. Konkretno, meni je karijeru trasirao najpre jedan manijak na šefovskoj poziciji (nisu mi produžili ugovor jer sam se bunila, pre toga sve super ocene), a par godina kasnije i autoimuna bolest (dali su mi otkaz, pardon sporazumni).
228
30
13
share
odobravam
osuđujem

Potencija mi ne radi najbolje ako koristim telefon a i zračenje baznih stanica utiče. Ne znam šta da radim po tom pitanju od 25. godine rešavam problem ali je teško rešiv jer je zračenja sve više (jedino što sam uspeo konkretno je da nađem bokserice sa srebrnim nitima koje dosta pomažu).
161
233
23
share
odobravam
osuđujem

Javio mi se jedan lik iz srednje škole i rekao da je zaljubljen u mene još od drugog srednje, ali nije ništa pokušavao jer sam već tad imala dečka, za kojeg sam se kasnije udala. Nekako je saznao da sam sad razvedena i želi na kavu. On misli da je romantičan jer je mislio na mene zadnjih 15 godina, ali meni je to jezivo. Ne mogu vjerovati da je netko normalan opsjednut sa osobom koju uopće ne poznaju. Je li vama to normalno?
374
76
35
share
odobravam
osuđujem

Moj muž ima tendenciju da povremeno spomene bivšu devojku, čak još uvek ima njen poklon. Kap koja je prelila čašu bilo je to kada je izvadio neku igračkicu za s*x da bi mi kasnije rekao da je sa njom to kupio jer je ona htela da isproba ali nisu stigli da je iskoriste jer su raskinuli. Sve ostalo je predivno, čuva me, voli me, mazi me ma sve divno ali oko ovoga osećam kao da ludim. Da li samo previše dramim?
49
423
35
share
odobravam
osuđujem

Imam utisak da postoji neka knjiga sa uputstvima za život koju su svi pročitali osim mene.
437
25
8
share
odobravam
osuđujem

Mojoj ženi smeta što se sa majkom čujem 2-3 puta dnevno. Mi jesmo bliski jer je samohrana majka i pričam joj sve i dalje i savetujem se sa njom al nije mi jasno što ženi to smeta kad i ona ima blizak odnos sa njenima.
82
440
39
share
odobravam
osuđujem

Ženu nervira što sam ćerku naučio da peca i što jedva čeka da je povedem negde u prirodu. Žena smatra da je to primitivno i seljački.
94
481
54
share
odobravam
osuđujem

Baš mi je jadno kad se neke cure slikaju i onda ističu njihovu skupu torbicu. Dokaz da ste pune kompleksa.
332
50
18
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva