Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Dok je muž živeo sa njegovima finansijski im je dosta pomagao. Otkako nas dvoje živimo zajedno, to se nešto smanjilo, pa ne žive lagodno kao pre. Svekar je rekao svekrvi da bi pored njega i ona trebala raditi, a ona se naljutila jer je pokondirana tikva i nije za nju rad, pa je rešila da se razvede. I sad hoće da živi sa nama i da je moj muž u celosti finansira. Rekla sam mu da ako ona dođe, ja se istog trena pakujem.
823
20
13
share
odobravam
osuđujem

Hranim mog mačka, seckam mu salamu i dajem da jede, on jede i prede. Kažem mu onako, predeš ko traktor. Posle dve, tri sekunde čujem, nisam ja traktor, pa da se kvarim 😯😯 Pogledam u njega, inako izbezumljen, kad on jede i prede. Iz druge sobe, mama se smeje, i govori mi pogledaj u tv. Na tvu išla serija Moj rođak sa sela, gde se Drakče i Milena nešto raspravljaju. U tom trenutku, kada sam to rekao mačku, Drakče je uzvratio Mileni, i poklopile se reči ko kec na 11😃 U tom trenutku, u tih nekoliko sekundi mislio sam da moj mačak govori, kad ono savim slučajno poklapanje reči, u rečenici.
635
55
16
share
odobravam
osuđujem

Drugarica se skoro preselila kod dečka u mom komšiluku. Sto puta sam joj rekla da može bilo kad da me pozove u neku šetnjicu, na kafu, da sedimo ispred zgrade, ma bilo šta. Za tih šest meseci ona me zvala samo kad joj je dečko zauzet, odnosno kad joj je dosadno samoj. Kad sam se mami usput požalila ona me malte ne isprozivala, kaže da ja ne znam kako je kad se zaljubiš i želiš sve vreme provoditi samo s tom osobom. Okej, razumem ja zaljubljenost, ali ovako se osećam kao da me drugarica iskorišćava kad joj dečko ode s nekim drugim. Razumem naravno da će pre izabrati da bude s njim nego sa mnom, ali uvek kad je sa mnom to je samo zato što ne može da bude s njim, a ne zato što želi da bude sa mnom. Ne znam, možda preterujem ali malo se osećam kao da me iskorišćava. Nisam ljubomorna samo se glupo osećam ponekad.
387
51
26
share
odobravam
osuđujem

Da li je po vama dovoljno da je partner dobar roditelj, dobar prema vama i da funkcionišete dobro ili tražite i očekujete veliku ljubav, emocije i strast?
589
79
98
share
odobravam
osuđujem

Sam sam sebi najveći neprijatelj. Uvek se zaljubim u onu koja ne želi ni da me pogleda.
545
41
25
share
odobravam
osuđujem

Ne znam da li se ovo stvarno desilo ili sam samo umislila jer nisam spavala dva dana. Naime, ležala sam na krevetu i gledala u telefon, kada se sa moje leve strane, na zidu, pojavila nekakva crvena svetlost u obliku kruga. Kada sam pogledala u to, odmah je nestalo. Mislim da neću spavati ni večeras.
376
113
29
share
odobravam
osuđujem

Oko mene nema ko nije u vezi, a meni nedostaje lik sa kojim sam se dopisivala preko igrice...Gde se leče debili poput mene?
707
60
33
share
odobravam
osuđujem

Moja najveća ljubav će uvek biti dečko koga sam u srednjoškolskim danima ostavila. Bez ikakvog razloga. Bez svađe. Bez suza. Dan danas, 5-6 godina kasnije, plačem kao kiša kad ga se setim. Čuvajte ono što vredi.
188
576
22
share
odobravam
osuđujem

Po leti ne mogu da jedem, ponekad prođe i ceo dan da pojedem samo parče salate ili komad hleba. Hrana me umara i lažem da jedem kako me ostali ne bi smarali i brinuli se.
513
42
24
share
odobravam
osuđujem

Mnogo se ružno i poniženo osećam zbog ponašanja mog najboljeg druga. Puno vremena smo proveli skupa, družili se, izlazili, mnogo toga smo prošli zajedno... Od kako se oženio, distancirao se od mene i sada se druži sa muževima i momcima ženinih drugarica. Sa mnom se viđa samo za njegov i moj rođendan i javi mi se samo kada je u problemima do guše. Ne očekujem da svaki dan po ceo dan provodi vreme sa mnom, ali može makar dva sata mesečno da izdvoji da odemo makar na kafu.
553
27
24
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva