Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Nedavno sam počela da obavljam pripravnički u jednom javnom preduzeću. Kolektiv je ženski. Ljudi moji, ovoliko šljama i otpada na jednom mestu nisam videla. Sve što znaju jeste da se ogovaraju i jedna drugoj prave spletke. Plače mi se kad treba da dođem ovde.
396
25
26
share
odobravam
osuđujem

Meni nije problem ako mi neko kaže da sam ružna i debela te da zbog toga ne želi biti sa mnom. Problem je što vi veličate osobu, koja je loša, samo zato što je lepa. Poznajem dečka za kojeg pričaju da je bezobrazan, ali se druže s njim zato što je prelep. Plus, ako je neko obrazovan – e, to vam je džekpot! Ne znam kad ćete prihvatiti da i lepe osobe mogu biti zle i pokvarene, da obrazovane osobe takođe mogu biti zle. Ne znam šta se razočarate i iščuđavate zbog ovoga.
352
21
27
share
odobravam
osuđujem

Mrzim što sam usporen i smotan, a još više mrzim što sam rasejan, s izuzetno narušenom kocentracijom. Najgore je što uviđam taj problem, to se mnogo odražava na razne aspekte mog života, a ne znam šta da učinim povodom toga, a dobrim delom je to prouzrokovano i stresom i nervozom. Teško mi je jako i nekad bih sebe mučio i tukao da izađe taj đavo iz mene više!!!
209
21
16
share
odobravam
osuđujem

Prijateljstvo sa kolegama ? Da ili ne ? Opekla se i prošla kao bosa po trnju i više nikad. Koleginica je pokušala da mi zabije nož u leđa da bi mi preotela poziciju u firmi. Menadžer me je upozoravao da joj ne verujem, pokazivao kakve mu izveštaje šalje i koliko preuveličava sebe i svoje zasluge kad sam na godišnjem ili bolovanju. I bio je u pravu a nisam mu verovala. Ironija je da imam 20 evra veću platu od nje, zanemarljiva suma za prljavu igru. Sada planira da napusti firmu jer nije uspela šta je htela i naravno da sam poslednja saznala da traži premeštaj u drugu poslovnicu.
230
22
15
share
odobravam
osuđujem

Imam pet mnogo dobrih drugara sa kojima sam odrastao tj, sa kojima sam sve prošao od vrtića do faxa...danas sa jednim od njih šetam i prolazi devojka u helankama (top građena baš kako ja volim) nešto oko bajsa namešta ja u fazonu brate gledaj ovo uuuu koliko je dobra mačka gle gle cccc, on u fazonu ma ok je...bilo mi čudno kako je odreagovao, da sam je još 10tak sekundi gledao prišao bi joj ne bi mogao da izdržim lol 😂 malo posle toga sedimo pijemo pivo i ja ga bzv pitam što je onako odreagovao ok je i to je to..on mi kaže ma onako je ništa me preterano ne radi...e moram da ti kažem da sam spavao pre dva meseca sa nekom ribom u fazonu latino priča tu u bg na vodi..ja uuuu top brale zato te ove naše ne rade 😅 ???, daj sliku da je vidim xD on mi kaže da je to ustvari bio lik. Skamenio sam se..mislim zeza me, znam ga ceo život...ŠOK..posle mi prolazi kroz glavu dal da ga nalupam sad ili posle, kako je mogao to da mi kaže, dal zna još neko i dalje ne verujem. Smešno mi i tužno u isto vreme....
25
473
39
share
odobravam
osuđujem

Dečko sa kojim živim neprestano daje novac svojim roditeljima (koji su zaposleni i imaju ok primanja) i to u velikim količinama. A kad treba da kupimo zajedno nesto za kuću (dakle po pola) tipa tiganj, šerpu njemu je to sve skupo i nepotrebno. Kad se spomene neko putovanje ni za to on ne moze da izdvoji ili nema vremena. Dakle, biće uskoro bivši.
404
34
19
share
odobravam
osuđujem

E ovak, ja sam dete napravljeno za jedno veče. Oca imam, imam njegovo prezime, ali ga nikada nisam upoznala. Majku pola života nisam videla, večito je radila i njen izgovor je bio ja radi da bi meni ulepšala život, nikada nije bilo dobro, sa svojih 15 godina sam krenula da radim zbog nemaštine i toga što nemam neke stvari koje su bile potrebne, potom su me prijavili u centar jer sam dete razvedenih roditelja, to su bile pretnje kao da sam ubila čoveka… posle nekog vremena sam upoznala jako imućnog muškarca koji mi se svideo, stariji je od mene, ali je jako fin i kulturan… uvek mi je davao novac, dobila sam iphone 15 bez pogovora od njega 1500e na kartici i uvek po 100e… juče sam doživela nerni slom zbog 2 idiota u kući, tresla sam se i dobila sam napade anksioznosti, otišla sam do drugarice i razgovarale smo, potom sam otišla od kuće pokupila stvari i došla kod nje, jako sam se stresirala jer sam učinila jako veliki korak, dečko mi je rekao da se ne brinem da će me izdržavati…
47
308
29
share
odobravam
osuđujem

Ljubitelj sam svih vrsta moderne tehnologije, ali me mobilni telefoni ni najmanje ne zanimaju. Bluetooth zvučnik mi je duplo skuplji od mobilnog telefona.
164
45
7
share
odobravam
osuđujem

Na šta liče ove današnje tinejdžerke... Sve se utegle, zategle, puće se, polugole, imaju dečka već sa 14 godina... Ko zna šta još rade. Nemojte mi sad pisati kako žensko može da obuče šta hoće i ostale gluposti, vi isto ovo pišete i smeta vam. Nije normalno i neće nikad biti. Gde je moral?! Juče u gradu vidim devojku sa nekoliko drugova, ona obukla topić i utegla dupe. Ne znam šta rade ovi roditelji kad ih tako puštaju da izlaze iz kuće?! Užas!!!
352
130
66
share
odobravam
osuđujem

Sramota me da bilo kome priznam, pa ću olakšati dušu ovde. Dok smo radili zajedno na jednom projektu za posao, počeo mi se sviđati jedan kolega. Problem je što sam ja već dugo u vezi i ne znam kako se ovo desilo. Prija mi njegova energija, imamo apsolutno i previše toga zajedničkog, i jednostavno je u meni budio nešto lepo što već dugo nisam osetila. Osećam se užasno jer nikako ne mogu da ga izbacim iz glave. Danima plačem kad ostanem sama i smatram da je ovo veća prevara nego da sam fizički prevarila svog momka, ali ja trenutno protiv sebe i svojih osećaja ne mogu. Što se više borim, sve više mi fale razgovori s njim. Najgore je što mislim da i on oseća nešto prema meni, ali se sada nakon završetka distancira jer zna da sam u vezi. D, žao mi je što se ovo desilo i što nikad nećeš saznati za moja osećanja.
83
157
20
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva