Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Jedini period kad žene (i muškarci) prirodno nemaju dlake na telu jeste pred pubertet. I ceo "trend" da žena mora da bude glatka po celom telu sem glave, jeste započet kao marketinški trik da bi se prodavalo više brijača! Ja lično volim da su mi noge i pazuh glatki, ali zimi kad ni sama ne vidim sebe sem kad se tuširam, ne brijem se i dečku ne smeta. Imam slabe, tanke i retke dlačice i baš me briga svaki drugi dan da se brijem iskreno. Intimnu regiju mogu da brijem samo jednom mesečno jer mi je koža jako osetljiva. Kad čujem nekog lika kako priča da devojka treba da bude sitna, mladolika i naravno glatka instant stavljam tog lika na granicu sa pedofilijom. Neprirodno je da odrasla devojka bude konstantno glatka svuda. Ali se uvek nađe neki idiot koji na stomaku samo ima više dlaka nego žene na celom telu uključujući i glavu i kaže da su dlačice ispod pazuha na ženama nehigijenske. Muški mozak.
509
110
86
share
odobravam
osuđujem

Želim da budem doktor i trenutno sam na fakultetu i lepo mi ide. Druga sam godina i jako sam sretan zbog toga. Želim kada zavrsim da budem kardiolog, da izlazim s prijateljima, da uživam u životu i da putujem. Ali ponekad ne možemo svi dobiti ono što želimo. U poslednje vrijeme sam se osjećao loše, pa sam otišao da se pregledam, i saznao da imam terminalnu bolest. Trebalo mi je danima da procesuiram šta se dešava. Kako sam otišao kod lekara u tajnosti moja porodica ne zna niti će, jer želim da ostatak vremena provedem “najnomralnije” što mogu sa svojom porodicom, s prijateljima na faksu itd. Napisao sam pismo koje bi objasnilo moje “odsustvo” i takođe bi objasnilo da sam dobro i da ću biti okej, jer se ne mogu bojati života posle smrti kad ne znam ni šta je. S jedne strane je ovo sebično od mene što radim, ali ne mogu provesti ostatak ovog vremena što imam u bolničkoj postelji, kad ne mogu izbjeći neizjbježno.
349
41
19
share
odobravam
osuđujem

Kupio sam malu kuću. Staru, ali finu, sa nekoliko mana. Ali okolo imam baštu, objekte, voćke, travnjak. Tek sam nedavno uselio i sređujem tipa sklanjam stvari o bivših vlasnika, pometem, pokosim travu i šta se sve može raditi oko kuće. Dva sata po onoj vrućini bio sam u hladu i muvao se. Odmorio mozak.
448
15
12
share
odobravam
osuđujem

Ja sam na studijama, a moj dečko je završio fakultet pre 3 godine. I posle 3 godine on i dalje nije počeo da traži posao, njemu se sviđa da nema obaveze, roditelji su mu kupili stan, izdržavaju ga, a on samo izlazi i uživa. Počinje jako da me nervira. Prestao je da razume moje obaveze oko fakulteta. Isplanira nešto bez mog znanja, pa se naljuti kad kažem da ne mogu da odem, kao da ne zna kad su ispitni rokovi. Pritom mi prebacuje kako su njegovi drugovi po ceo dan sa svojim devojkama, njihove devojke su na privatnim fakultetima, a ja na medicinskom. Mislim da ću da ga ostavim jer mi nije nikakva podrška da uspem u svojim ciljevima.
543
27
22
share
odobravam
osuđujem

Imam 22 godine. Nikad nisam imala dečka niti mi je ikad ijedan dečko prišao, zanimao se za mene (znam da nije, jednostavno znam). Nisam lijepa, ni zgodna, fizički stvarno nisam ništa posebno, i ispod prosjeka, ali među društvom i obitelji sam uvijek najveselija. Kažu da zračim pozitivom, uvijek bacam neke fore, kada treba nekom pomoći, isto sam uvijek tu, dam savjet, imam širok vokabular, nisam dosadna - moji ljudi me tako opisuju. E sad, sve više razmišljam o tome kako ću vjerojatno ostariti sama, i ubija me ta samoća, i pomisao kako ću ostati sama samo zbog tog prokletstva što nisam privlačna. Znam da je normalno da ljude privuče fizički izgled, i zato nikog ne krivim, ni momke, a ni sebe, jer nisam ja utjecala na to kako ću izgledati. Žao mi je, imam puno ljubavi u sebi koju nemam kome pružiti, i žudim za tim da me netko zagrli i da sam i ja nekom nešto posebno, iako u suštini nisam.
400
24
97
share
odobravam
osuđujem

I posle toliko godina vožnje, parkiranje mi je i dalje noćna mora.
389
27
13
share
odobravam
osuđujem

Kad tražim neki posao, u startu preskačem sve oglase koji imaju oznaku pet friendly. To mi je neprofesionalno. Sreća mogu birat. Biram ne radit u uredu s životinjama.
324
189
31
share
odobravam
osuđujem

Sestra je rodila moju kopiju a ja njenu.:D Geni su čudo!
615
22
20
share
odobravam
osuđujem

Jedna poruka za sve one koji ne nose slušalice, a puštaju muziku po autobusima: Uopšte nije zanimljivo to što puštate muziku na telefonu tako da je čuje čitav bus. Uzmite slušalice pobogu! P.s. obavezno su to najdebilnije pjesme današnjice pa em što stvarate buku i remetite tuđi mir, em što je to toliko neukusna muzika da uši krvare. Niste frajeri, jadni ste.
546
11
21
share
odobravam
osuđujem

Imam osjećaj da moja svekrva ne voli svog sina a mog muža i to pokazuje u svakoj prilici kojoj stigne. U braku smo godinu i po dana, skupa smo pet godina a ja sam ženu za svo to vrijeme vidjela možda 30 puta. (Živimo u istom gradu). Prvo sam mislila da joj se ne sviđam ja, ali prema meni se korektno ponaša, (obostrano je) šalimo se, pričamo, nema glupih podbadanja. Dok s druge strane promatram kako se ponaša prema svome sinu, ne čestita mu rođendane niti dolazi na iste jer "ne stigne i ima obaveze." svaki put kad zove, zove uglavnom mene, za njega i ne pita nego on inicira razgovore, pozive i viđanja za koje imam osjećaj da ih odradi reda radi svake prijestupne, slike obiteljskih okupljanja s njegovom braćom vidimo na fb (čisto usporedbe radi, prema njegovoj braći se jako lijepo ponaša imaju blizak odnos). Pričala sam s njim o tome, kaže mi da sve ovo i sam vidi i da je tako bilo su kad su bili djeca. Vidim da ga to boli. Boli i mene jer njega boli, a ne znam kako da pomognem.
656
20
35
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva