Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Ljude koji čim kažeš da si nešto kupio kažu: "Da častiš" brišem iz svog života jer kao da jedva čekaju da im platiš piće ili šta god. Ako sam nešto kupio znači da sam se sada potrošio i nije vreme da tebe častim. Ali obično insistiraju na tome pa više puta to ponavljaju. Nije mi problem da platim piće, hvala bogu pa radim. Ali iako se kaže možda reda-radi ipak imajte bar malo obzira jer ljude dovodite u nezgodan položaj. Častiću te kad budem imao para jel toliko zapelo?
273
85
38
share
odobravam
osuđujem

Kada pijem ne sjećam se ničega i onda mi je neugodno i ne znam jesan li ikoga slučajno uvrijedio i onda mi je neugodno i dobijem napadaje aneksioznosti po deset dana jer smatram da sam inače dobra osoba al....
121
83
16
share
odobravam
osuđujem

Jaču ljubav i povezanost nisam u životu doživela, ali ni jači sudar svetova, različitosti i inata. Tragedija.
203
57
12
share
odobravam
osuđujem

Sve je više lajfkoučeva, učitelja veza i muško-ženskih odnosa, a sve manje parova i veza.
338
24
28
share
odobravam
osuđujem

Deca su mi 17 i 15 godina. Odrasli, skoro pa ljudi. Od kad su se rodili ceo život smo se oslanjali na moju sestru i roditelje kad nam treba pomoć za pričuvati decu. Nekoliko puta smo pitali suprugove roditelje za pomoć i ladno su nas otkačili… deca su još bila mala i prosto jasno nam je bilo da ne očekujemo bilo šta od njih. Sad su i svekar i svekrva preko 70 godina. Sve češće zovu i traže da im se ode da se donese ovo ili ono, stan im je zapušten, stalno priča da joj treba pomoć za čišćenje. Do pre neki dan sam samo ignorisala al mi je pukao film pa sam joj rekla da od mene ne očekuje ništa jer ja nikada nisam mogla da se oslonim na nju tako da ne misli da ću joj biti oslonac za bilo šta.
428
25
28
share
odobravam
osuđujem

Osećam kao da me nešto koči u životu, u apsolutno svim sferama života.
261
22
12
share
odobravam
osuđujem

I dalje mislim o njemu, iako je prošlo godinu dana od poslednje poruke. Konstantno dopisivanje, nežne reči, a na kraju opet ništa. Nismo bili u vezi, ali se osećalo to nešto u vazduhu :) Žao mi je što je sve ostalo nerazjašnjeno :) #B
78
154
23
share
odobravam
osuđujem

Niko sem još nje ne zna da mi je svastić zapravo sin.
31
327
43
share
odobravam
osuđujem

Naši prvi susjedi su pola života proveli u Americi, a dolazili bi samo ljeti. Sad su u penziji i vratili su se na duže vrijeme. Jednom su nas pozvali na ručak i moram priznati da mi je bilo zlo nakon jela koliko je bilo masno i teško. Grčev i u trbuhu i nadutost cijeli sljedeći dan. Inače oboje imaju preko 100 kg, a niži su po visini. Toliko ulja i sira koriste, porcije ogromne, pa me ne čudi što su toliko veliki. Ako mi njih pozovemo na ručak vjerojatno će ostati gladni.
216
50
15
share
odobravam
osuđujem

Ne mogu više da podnesem neprestano slanje slika i videa dece! Ne zanima me po celi dan šta rade tuđa deca, zanimljiva su samo vama u toj meri! Ljudima kao da se ispere mozak nakon što dobiju decu!
340
34
17
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva