Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Udala sam se a nisam ga voljela. Bio je samo dobra prilika. Danas imamo dvoje djece i ne bi mogla zamisliti život bez njega. Zavoljela sam ga vremenom.
561
99
38
share
odobravam
osuđujem

Pošto vidim da muškarci stalno slušaju druge muškarce (ili smišljaju neke svoje lude teorije) o tome šta cure vole, eto reći ću vam. Ne mogu garantovati za svaku curu na svetu, naravno da postoje i sponzoruše, ali ovde govorimo o normalnim curama. Bitno je samo da ste zadovoljni u svojoj koži. Lepo je ako imate smisao za humor, ako ste veseli i pozitivni. Ali isključivo je najbitnije da vam je prijatno u svojoj koži. Kada ste iskompleksirani oko jedne (ili više stvari), to se oseti, i postane vam centar ličnosti da izlečite taj kompleks. Tako nevini momci samo trče od jedne do druge, skoro pa moleći "spavaj sa mnom". To se oseti, taj očaj. Ružni momci postanu opsednutj muvanjem što više cura da dignu svoj ego. Pa im posle ne bude bitno ako i smuvaju neku finu curu, više im jedna nije dovoljna, ma kakva mačka ona bila. Niski momci postanu opsednuti visinom, pa im je svaka druga rečenica kritika na svoj račun. Siromašni samo pljuju po svojim bogatim drugovima. Eto to vam je velika tajna.
742
52
77
share
odobravam
osuđujem

Otkako hodamo, više nikad nisam pogledao nijednu drugu. Smotana je i uljepšava mi život.
694
26
9
share
odobravam
osuđujem

Posle mnogo godina i dalje ponekad osetim slabost, poželim da bude tu... a onda se setim da sigurno ne bi to uradio da me je voleo i da je najbolje da idem dalje, bez njega i nade da ćemo ikad više biti zajedno.
404
23
5
share
odobravam
osuđujem

Slažem se da se devojke na Balkanu oblače i ponašaju promiskuitetnije nego devojke na zapadu, ali meni to ne smeta jer kad kod dođem kući lako nađem djevojku za sex.
127
449
45
share
odobravam
osuđujem

Muža sam upoznala tako što mi je prišao na ulici i komentirao je kako motori ludilo ovih dana, a potom se zabio u prometni znak dok je prelazio do mene ulicu.
388
42
6
share
odobravam
osuđujem

Muškarci, recite iskreno da li vas odbija celulit na ženskim nogama?
136
422
106
share
odobravam
osuđujem

Želim svojoj devojci da ponudim najbolju verziju sebe jer je to stvarmo zaslužila posle svih mojih izliva besa i bezosećajnog ponašanja. Mnogo mi je krivo za sve što je doživela i evo obećavam sam sebi sve ću dati od sebe samo da bude srećna!
146
327
11
share
odobravam
osuđujem

Nakon što sam teško našla posao u svojoj struci, svaki dan na tom radnom mjestu doživljavam mobing. Problem je u tome što se bojim dati otkaz jer ću idući posao naći isto tako jako teško, a i sve troškove u svojoj obitelji plaćam ja. Što da radim?
302
31
12
share
odobravam
osuđujem

Imam 27g i nevina sam. Imam 196 cm. Završila sam jedan fakultet i do tada mi je bilo u redu što sam nevina. Sada već počinje da mi smeta, sada kada sam upisala drugi fakultet. I na prvom i na drugom fakultetu sam pokušavala da se zbližim sa momcima, bilo je par njih u koje sam bila zaljubljena, ali sve bez uspeha. Ne izgledam lepo i izgledam starije za svoje godine. Nikoga ne zanimam i zaista ne znam šta da radim.
369
36
87
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva