Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Evo i ovde da ostane zapisano: za jednog Mirzu koji nikad nije shvatio koliko ga volim… možda nekad i dođe do njega.. žao mi je.
294
78
17
share
odobravam
osuđujem

Momci, kada izađete u grad prema devojci se nemojte ponašati kao da ne poznajete, nego pokažite da vam je stalo do nje. Naravno, ako ona to zaslužuje. Zahladili smo, mnogo.
385
64
6
share
odobravam
osuđujem

Otkako hodamo, više nikad nisam pogledao nijednu drugu. Smotana je i uljepšava mi život.
696
27
9
share
odobravam
osuđujem

Posle mnogo godina i dalje ponekad osetim slabost, poželim da bude tu... a onda se setim da sigurno ne bi to uradio da me je voleo i da je najbolje da idem dalje, bez njega i nade da ćemo ikad više biti zajedno.
406
25
5
share
odobravam
osuđujem

Slažem se da se devojke na Balkanu oblače i ponašaju promiskuitetnije nego devojke na zapadu, ali meni to ne smeta jer kad kod dođem kući lako nađem djevojku za sex.
128
451
46
share
odobravam
osuđujem

Muža sam upoznala tako što mi je prišao na ulici i komentirao je kako motori ludilo ovih dana, a potom se zabio u prometni znak dok je prelazio do mene ulicu.
390
44
6
share
odobravam
osuđujem

Muškarci, recite iskreno da li vas odbija celulit na ženskim nogama?
142
431
108
share
odobravam
osuđujem

Želim svojoj devojci da ponudim najbolju verziju sebe jer je to stvarmo zaslužila posle svih mojih izliva besa i bezosećajnog ponašanja. Mnogo mi je krivo za sve što je doživela i evo obećavam sam sebi sve ću dati od sebe samo da bude srećna!
146
329
11
share
odobravam
osuđujem

Nakon što sam teško našla posao u svojoj struci, svaki dan na tom radnom mjestu doživljavam mobing. Problem je u tome što se bojim dati otkaz jer ću idući posao naći isto tako jako teško, a i sve troškove u svojoj obitelji plaćam ja. Što da radim?
303
32
12
share
odobravam
osuđujem

Imam 27g i nevina sam. Imam 196 cm. Završila sam jedan fakultet i do tada mi je bilo u redu što sam nevina. Sada već počinje da mi smeta, sada kada sam upisala drugi fakultet. I na prvom i na drugom fakultetu sam pokušavala da se zbližim sa momcima, bilo je par njih u koje sam bila zaljubljena, ali sve bez uspeha. Ne izgledam lepo i izgledam starije za svoje godine. Nikoga ne zanimam i zaista ne znam šta da radim.
370
38
88
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva