Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Upoznala sam mlađeg muškarca, koji mi se na jedan dopao. Baš mi se sviđa, ali se sviđa i mojoj prijateljici. Ne mogu da se opustim i da budem prirodna, jer znam da se i njoj sviđa, a imam osećaj da se baš ja njemu dopadam. A frka mi je jer nisam bila sa znatno mlađim muškarcem do sada, i ne znam kako i da li to može da funkcioniše, a do drugarice mi je stalo. 
422
81
32
share
odobravam
osuđujem

Izmedju uspešnog čoveka koji odlično izgleda, koji ima manire, koji je džentlmen i kom se sviđam i čoveka koji je prosečan u izgledu, karijeri, ponašanju i koji više mene ne želi u svom životu, radije bih provela još samo jedan minut sa ovim drugim, samo da ga još jednom zagrlim i kažem mu da mi je žao što je sve ispalo kako je ispalo, nego život sa ovim prvim pored kog bih bila voljena i pažena. 
126
780
32
share
odobravam
osuđujem

Otac je u mladosti bio "ženskaroš", "mangup"... (mala je sredina u kojoj živimo i to se prepričava). U braku sa majkom, ista stvar, svađe, problemi, ljubavnice, patrijahalni sistem, njegova je zadnja... tako jedno 15-20 godina. Sada je u sedmoj deceniji života, i posljednjih 5-6 godina se promijenio za 180°, on ide po namirnice, pomaže u spremanju hrane, kada unese velike pare u kuću pita "ženo, kako ćemo?", čak nekad i sam spremi ručak, poslovi čišćenja kuće dijeli sa majkom, tipa on usisava, ona potire... Do toga da svakog jutra na stolu majku čeka jutarnja kafa uz riječi "Dobro jutro gospođo"... i da, nije dedica, u boljoj je fizičkoj formi i treningu od svih ukućana.
313
516
64
share
odobravam
osuđujem

Postoje dve verzije mene, a to su trezan i pijan. Pijani ja sam opušten, elokventan, pomalo bučan :), društven, pozitivan, slušam ljude, empatičan. Trezan ja koji je mrzovoljan, negativan, ispaljuje ljude, porodicu, bez energije stalno pospan, neambiciozan, melanholičan. Kamo sreće da je obrnuto onda ne bih pio sigurno.
500
116
21
share
odobravam
osuđujem

10 godina u vezi (od prvog razreda srednje), a ja se razočaram u njega već u prvoj sedmici braka. Zašto u životu nikada ne znaš na čemu si? Ne mislim ni da sam slepa ni glupa i opet sam nasela na idiota kojem je majka centar sveta (a pre braka to nije bila). Sada se zovu 2 puta dnevno na viber i viđaju 3-4 puta sedmično. Nije mi smetalo sve do momenta kada me uvredila pred svima, a on jadan samo šutio i čak stao na njenu stranu. Razmišljam o razvodu ali to znači da sam bacila 10 godina u vodu.
646
100
52
share
odobravam
osuđujem

Ovo je malo glupo reći jer mi je cura jako draga ali mislim da je moja drugarica željna pažnje. Recimo ja kada mi dosađuje neki lik na instagramu, blokiram ga odmah. Smarao me je i sad me ne smara blokiran je i kraj. A nju kad smara neko ona se dopisuje sa tom osobom, šalje mi screenshot poruka i govori "jao evo ga opet me smara" i tako mjesecima. Dosadilo mi je jer se tako stalno žali kako je uznemiravaju likovi a nijednog neće da blokira. Kad joj kažem da ih blokira ako joj smetaju ona kaže "Baš me briga za njih". Pa onda prestani da se žališ i da mi se jadaš! Očigledno joj prija njihova pažnja na neki bolesan način.
679
36
21
share
odobravam
osuđujem

Jako sam tužna, plačem svaki dan. Danas sam putem na posao skoro počela da plačem i javila sam da ne mogu doći, dobro je pa nikad ne izostajem s posla.
540
43
19
share
odobravam
osuđujem

Ne znam jesam li jedina osoba na svijetu koja je pola života mislila da se brend FILA zove FILS 😂
398
167
14
share
odobravam
osuđujem

Moja najbolja prijateljica zna biti jako darežljiva, npr. donosi mi sitnice sa svakog putovanja, često plati račun jer je u boljoj financijskoj situaciji (a ja i dalje studiram). Nekad me grize savjest što ona to radi, pa sam je nedavno htjela iznenaditi i u prodavnici koju voli sam joj kupila jednu haljinu i poklonila joj. Tu su bili i naši zajednički prijatelji kojima se haljina mnogo dopala, i oni su rekli da je baš u njenom stilu. Međutim, ona je bacila jedan pogled na nju, počela se glasno smijati i govoriti kako je to nešto što ona nikad ne bi obukla, kako je prerasla takve stvari itd. Negdje je strpala haljinu bez da je rekla i hvala. A nije loša osoba, puno mi je pomogla u životu.
460
88
34
share
odobravam
osuđujem

Rekao mi je da ide na pet godina mature. Tamo će biti i njegova bivša (nekadašnja velika ljubav). Ne znam kako da se nosim sa tim.
115
471
30
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva