Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Imam 40 godina i nedavno sam ponovo počela izlaziti, nakon raskida duge veze. Počinje da me umara isti obrazac izlazaka - upoznam se sa likom, izađemo na piće 2, 3 puta i on već kreće sa temom sexa. Meni je sex deo veze, kad se već stvori intima među ljudima i ovo mi je baš prerano.. I pošto ja to ne želim tako brzo, taj odnos i komunikacija se ohlade. Zanima me koliko je sad vremena normalno da prođe dok ne dođe do odnosa?
559
54
118
share
odobravam
osuđujem

Zahvalim se Bogu svaki dan na svemu što nam je dao. Svjesna sam da u poređenju sa prethodnim vremenima živimo relativno dobro. Život nam je uveliko olakšan zbog naučno-tehnološkog napretka, imamo dovoljne količine pitke vode, raznovrsne hrane, više se putuje nego prije, živimo u miru i xy blagodati koje ne mogu pobrojati. Međutim, svaki put kada se zahvalim obuzme me neobjašnjiva tjeskoba i strah da bi sve to moglo preko noći nestati i da bi nam se životi mogli pretvoriti u haos. Voljela bih da moja generacija ne doživi velike kolektivne probleme, dovoljno je što su nam roditelji proživjeli rat.
536
56
30
share
odobravam
osuđujem

Ja brucoš i upoznam tako prve prijatelje na faxu. Među njima jedan lik. Moja ekipa ga jednostavno izbaci jer je bio jako depresivan na druženjima. Prode prva godina, neki popadali, neki na drugim smjerovima, on sam na smjeru, niko od stare ekipe nema. I opet niko neće sa njim da se druži. Dođe posao, tamo mi komšija radio, prođe par godina, lik dao otkaz i sve blokirao na društvenim mrežama. Otišao za Njemačku. Jedan moj dobar prijatelj sa faxa trebao za Njemačku i ovome se javio da prespava kod njega u stanu. Momak mu dozvolio, a moj prijatelj nije niti jednom izašao sa njim, već se sve družio sa cimerom od tog momka. Neko mi je pokazao sliku na fb, uslikao se on jednom i smije se na slici, napisao nešto tipa "nemam prijatelja, ali imam porodicu (ili "sam sretan" je napisao). Malo mi ga žao bilo, ali čuo sam da se oženio. Pa hajd, možda je bolje sada.
113
494
32
share
odobravam
osuđujem

Srećni su oni ljudi, koji su podignuti u velikoj porodicnoj ljubavi, poštovanju dje se međusobno roditelji istinski vole. Ja nisam imala takve sreće, tata se razbolio i otišao. Za njega sam bila vezana. Majka je konstanto vršila pritisak na mene i upućivala mi razne riječi. Ali zato je sina uvjek branila on joj je na prvo mjesto. To me boljelo jer sam svašta pretpjela. Više mi je svejedno. Ljudi jednako poklanjajte ljubav bilo da je žensko, ili muško dijete u pitanju bez razlike...
471
22
17
share
odobravam
osuđujem

Samo me zanima dal postoji bar jedna devojka koja ide u teretanu a ne snima svoj guzni procep za instagram dok radi čučnjeve ?
622
110
71
share
odobravam
osuđujem

Posvađala sam se sa sestrom. Navodno mi je oprostila odmah to veče kada se to desilo, međutim, osećam kao da nije kao pre i da nikad više neće biti kao pre. Jako me grize savest zbog nečeg što sam rekla u afektu.. al ne znam, kao da nemam hrabrosti opet da joj se suprotstavim povodom toga.. Znate, imam osećaj kao da ceo svoj život ja uopšte nisam bila ta osoba za koju sam se izdavala. Ovo me jako izjeda: i zarad mog odnosa sa njom i zarad moje sopstvene vizije o sebi.
268
68
8
share
odobravam
osuđujem

Već se neko vrijeme čujem sa rođakom jednog svog poznanika, koji je sad u Njemačkoj. Evo sutra dolazi ovdje na godišnji i jedva čekam da se vidimo uživo. Inače smo se upoznali kao klinci i nismo se vidjeli skoro 20 godina, dok mi Instagram nije predložio njegov profil.
391
37
8
share
odobravam
osuđujem

Godinama sam se trudila biti na silu srećna i pored svih problema u porodici, na fakultetu, ljubavnih problema i na kraju sam zaista postala srećna. Sve je u glavi.
458
96
12
share
odobravam
osuđujem

Nadam se da ću da doživim da nauka uznapreduje da mogu da kupim ženu robota, da je dizajniram svaki dan onako kako ja hoću. Bukvalno SVE da mogu da joj promenim kad hoću onako kako se meni sviđa u tom trenutku. Danas kim kardashian sutra tijana ajfon i tako svaki dan (ne ložim se na poznate samo dajem primer). Da ima opcije da čisti kuva pere pegla (a i ne mora). Sex kad oću kakav oću molim lepo. Ne trebaju mi ni kola ni pare svaki dan da je hranim, oblačim, za frizere šminku solarijum nokte i gluposti. Nemojte pogrešno da me shvatite, ne roboti od metala nego od takvih materijala da budu kao prave da se ne vidi razlika, sa dobro isprogramiranim pokretima i zvukom.
115
872
130
share
odobravam
osuđujem

Koja je poanta komentirati nečij izgled na glas da vas ta osoba čuje? Zar ima toliko jadnih ljudi? Ako se nekome ne sviđam ne znači da svima ružna. Ne birala svoj izgled kad sam se rodila.
529
17
17
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva