Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Nadam se da ću da doživim da nauka uznapreduje da mogu da kupim ženu robota, da je dizajniram svaki dan onako kako ja hoću. Bukvalno SVE da mogu da joj promenim kad hoću onako kako se meni sviđa u tom trenutku. Danas kim kardashian sutra tijana ajfon i tako svaki dan (ne ložim se na poznate samo dajem primer). Da ima opcije da čisti kuva pere pegla (a i ne mora). Sex kad oću kakav oću molim lepo. Ne trebaju mi ni kola ni pare svaki dan da je hranim, oblačim, za frizere šminku solarijum nokte i gluposti. Nemojte pogrešno da me shvatite, ne roboti od metala nego od takvih materijala da budu kao prave da se ne vidi razlika, sa dobro isprogramiranim pokretima i zvukom.
116
872
131
share
odobravam
osuđujem

Koja je poanta komentirati nečij izgled na glas da vas ta osoba čuje? Zar ima toliko jadnih ljudi? Ako se nekome ne sviđam ne znači da svima ružna. Ne birala svoj izgled kad sam se rodila.
529
17
17
share
odobravam
osuđujem

Biti prva i jedina mama u mladom društvu ume da bude jako usamljeno. Bar je tako u mom slučaju. Prvo sam naišla na nerazumevanje jer ne mogu više da se viđam i izlazim kao ranije, što zbog novca a većinom jer nisam imala kome da ostavim bebu na čuvanje. Onda su mi zamerili što se ne javljam češće a ja se povukla jer sam mislila da ih ne zanimaju moja kukanja kako evo već 15ti dan kako nisam izašla iz kuće i svaki dan mi je isti. Zatvorila sam se u sebe a opet, niko ni mene nije pozvao jednom da pita ej kako si, kako je beba. Oni su samo prihvatili moje odsustvo kao eto udala se ima dete, a ne znaju kako me zaboli kad vidim i čujem da su oni međusobno bliži i čuju se svakodnevno. Prošlo je neko vreme i ne treba čačkati stare rane ali mislim da se o ovoj temi ne priča dovoljno kao JOŠ JEDNA stvar sa kojom se neke (pogotovo mlade) mame susreću jako često. Usamljenost.
448
82
77
share
odobravam
osuđujem

Imam završen fakultet i evo menjam posao u okviru struke 4x zbog iskompleksiranog kolektiva. To se samo gleda ko sta ima markirano, jede se preko dostava svaki dan, dolazi taxijem (kao da im noge nisu date), podsmeva ko je gde od kolega završio, dešavanja u gradu, estrada..., a nije mi ni 30. I dalje imam nade da ću pronaći svoju luku sa normalnim poslovnim okruženjem.
442
31
26
share
odobravam
osuđujem

Ljudi, ako želite izaći iz depresije morate znati svoje prioritete, želje, ono što vas istinski čini srećnim te se 100% posvetiti ostvarenju istog. Možda će vam trebati nekoliko mjeseci ili npr. 2 godine da dobijete što želite, ali kada se to desi bit će neprocjenjivo. I da, ako vam se ne sviđa tu gdje jeste ili s kim ste, iste sekunde to morate da promjenite, vjerujte mi, poznajem lično neke osobe koje su spavale po stanicama, jer su otišli od svojih zbog kojih nikako nisu imali duševni mir koji su kasnije pronašli na drugom mjestu s drugim ljudima i živjeli su onako kako su oni to htjeli, a ne kako su drugi određivali. Najbitniji je mir u duši😊
301
129
35
share
odobravam
osuđujem

Za sve koji objavljuju vjenčanja uz ovaj opis... godfather je kum na krštenju, ne na vjenčanju.
544
25
15
share
odobravam
osuđujem

Ja sam skoro shvatio da me moja najbolja drugarica iskorišćava. Nesvesno verovatno ali tako je.
330
17
7
share
odobravam
osuđujem

Više sam plakao kada mi je umro omiljeni lik iz serije nego kada mi je umrla baka.
111
481
24
share
odobravam
osuđujem

Mnogo je teže dobiti na ispitu 6 nego 10.
469
95
19
share
odobravam
osuđujem

Mlada sam, u dvadesetim, a imam jako izražene vene i kapilare po nogama. Jako ružno se osećam zbog toga i istina je da nemam samopouzdanja. Nemam ga zbog mnogo čega, a ovo je još jedan od razloga. I jeste da će mnogi reći da samopouzdanje nema veze sa nečim što je estetski, ali kod mene ima.
349
27
35
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva