Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Radim u dućanu, a najgore mi je kada roditelji djeci kažu "pazi nemoj nešto razbiti jer će teta (ja) vikati". Ma lažu te djete drago..
569
37
18
share
odobravam
osuđujem

Pričao sam s devojkom par meseci svakodnevno do kasnih sati, devojka je iz Danske, kad je došla par noći smo provodili skupa do kasni sati, posle toga nije htjela da nastavi s tim našim takoreći “između” odnosom kao zbog emocija da ne ostane povređena i željela je da nastavimo s prijateljskim odnosom, sad je počela da se zeza s mojim prijateljem što izgleda više od tog kao neka vrsta flerta i nerado imam dojam da bi imala nešto s njim prije nego se vrati doma.
350
51
27
share
odobravam
osuđujem

Frendzonovala sam momka koji mi se sviđa. Greškom. Jednostavno ne znam da flertujem.
530
95
29
share
odobravam
osuđujem

Znam da ovo nije medicinsko savjetovalište, ali želim s vama podijeliti svoje iskustvo da bih nekom možda pomogla. Godinama sam imala akne, jake glavobolje, nisam mogla smršaviti unatoč vježbanju i kalorijskom deficitu, konstantno sam bila umorna i osjećala se tjeskobno i loše. Razvila sam kasnije i poremećaj prehrane. Svi su doktori govorili da sam dobro, svi su nalazi bili super. Godinama sam živjela s inzulinskom rezistencijom koju sam otkrila tek kad sam sama privatno izvadila nalaze, jer sam na internetu vidjela da svi moji simptomi ukazivaju na to. Uglavnom: tražite drugo mišljenje, tražite vađenje i drugih nalaza, jer sam ja zbog jedenja ugljikohidrata, i doktorskog nemara, došla u preddijabetesno stanje i mijenjam život iz korijena, a možda je prekasno. Svi su govorili: to je hormonski uzrok, a nikome nije palo na pamet provjeriti bilo koji drugi hormon osim spolnih hormona. Vodite računa o svom zdravlju i prehrani, odite kod doktora dok ne bude kasno.
592
30
31
share
odobravam
osuđujem

Cijeloga života bio sam odličan učenik, kako u osnovnoj, tako i u gimnaziji, ali matematika i kemija mi nikako nisu dobro išle (uvijek sam izvlačio trojke, a učio sam ih puno). Stoga sam upisao pravo i evo, u roku dogurao do diplomskog. No sada me brine što s tim fakultetom skoro ne postoji budućnost, ne može se otići na Zapad, a u RH pravnici su skoro na rubu egzistencije. Želio bih biti odvjetnik ili sudac, ali plaće su mizerne i s tom se lovom ne može voditi normalan život (imati stančić i solidan auto), a o ženi i djeci da i ne govorim. Sada se kajem što nisam više zapeo kao maturant i upisao medicinu i sada mlatio pare. Sve mi sada izgleda nekako crno.
155
277
31
share
odobravam
osuđujem

Radim u prodavnici i smara me da otvaram kese. Prvo, nisam plaćena da to radim, otkucam ti je kao kupovni artikal, dalje je na tebi. Moja dobra volja ako se ponudim, sve ostalo je previše. Ne postoji obuka za to, niti imam magične prste, pritom mi je gubljenje vremena! "Krpicu" ne koristim jer su mi se prsti ofucali. Znači, prestanite da smarate ljude koji rade u trgovini kako "oni to umeju bolje" ili su vama "suvi prsti" -i nama su. Takođe želim da kažem da ti isti ljudi prema kojima se mahom ponašate ko da ste tri nivoa iznad, su vrlo često obrazovaniji od vas. I još jedna stvar, kad plaćate ne bacajte novac na kasu, već ukoliko vam kasir pruži ruku, njemu dajte.
343
544
74
share
odobravam
osuđujem

Ostala mi je još jedna godina na fakultetu da diplomiram, i nije mi namera bila da se udajem dok ne završim, ali to mog dečka nije sprečilo da klekne i da ispuni svoju želju, jer koga briga za moje želje i stavove. I da, znao je da ja to ne želim.
416
177
50
share
odobravam
osuđujem

Ne menjam gaće kad dobijem, jer nema potrebe. Tuširam se svako veče, često menjam uloške i operem se svaki put kad to uradim, ali gaće ne menjam jer nema potrebe. Ne dolaze ni u kakav dodir sa kožom, jedino ako se uprljaju od krvi, tad ih promenim.
349
622
55
share
odobravam
osuđujem

Kako nastaviti život nakon gubitka supružnika, bez njegove podrške, zagrljaja, sigurnosti? Kako deci objasniti da tata nije više sa nama?
576
17
18
share
odobravam
osuđujem

Kolega je za Novu godinu bio u klubu za stolom za kojim je bila i njegova bivša. U ponoć su se zagrili na iznenađenje svih nas i otišli razgovarati vani. Eno ga već danima samo o tome razmišlja. Svi smo razgovarali s njim da je to bila greška ali on je i dalje u 7. nebu od te večeri!
398
54
15
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva