Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Ne mogu da se družim sa nekim ako je za moj pojam dosta uspešniji i inteligentniji od mene, osećam se manje vredno u društvu te osobe.
110
379
19
share
odobravam
osuđujem

Zubari, da li vam je žao što uništavate ljudima zube? Jel imate savest?
480
71
38
share
odobravam
osuđujem

Poštujem nauku i naučnike, ali većina njih su totalno samoživa stvorenja, uglavnom nemaju život van nauke, i sve ostale ljude koji žive "opuštenije" smatraju glupima, lenjima i nezainteresovanima za život, što nije nužno tačno. Ja na pr. mogu da skapiram mnoge stvari, ali nikada nisam volela da previše pametujem.
319
94
20
share
odobravam
osuđujem

Ja sam Srbin a moja žena je Hrvatica, živimo van Balkana. Dobili smo skoro dva sina blizanca i zovu se Hrvoje i Srboljub. Naše familije su se "oduševile".
541
289
72
share
odobravam
osuđujem

Ponekad mislim da u braku puno bolje prođu druge supruge. Muškarci na prvoj vežbaju, sebični su, nezreli i neodgovorni. Prođe mladost, a on je sa drugom strpljiv, ništa mu nije teško i vodi puno kvalitetniji život. Žene ostaju sa gomilom obaveza, sa malom šansom da će u kasnijim godinama upoznati nekoga. I ne govorim ovde o brakovima bez ljubavi. Naprotiv! Bilo je i samo je nestala...ili je preusmerena prema nekoj dvadesetpetogodišnjakinji.
432
68
78
share
odobravam
osuđujem

Fizioterapeut sam po struci. Radim sve poslove osim fizioterapije. Gazdarica nas tera da čistimo pod, brisemo prasinu i da čistimo šporet. Kad se požališ da to nije uredu kaže da nas uredno plaća i da ionako nemamo puno posla pa moramo da čistimo, iako ima baš dosta pacijenata. Meni to nije baš normalno da neko sa završenim fakultetom čisti, briše prašinu.
326
78
39
share
odobravam
osuđujem

Najveće nepoštovanje koje žena može da doživi jeste da je muškarac zaprosi tek kad zatrudni.
616
142
46
share
odobravam
osuđujem

Kad radim drugu smenu, najviše volim da celo prepodne provedem u pidžami..😀
402
19
5
share
odobravam
osuđujem

Imam 20 godina. Izgubila sam nevinost sa šarmantnim Francuzom od 40 godina. Osudite koliko hoćete, godine su samo broj !
420
197
84
share
odobravam
osuđujem

Ne bih vjerovala da ću ovo reći ali ne želim nikada da odem iz doma i prestanem studirati a tako je kraj blizu.
362
37
6
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva