Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Na fejsu sam udario unfollow svim smaračima i smaračicama, izlaze mi objave nekoliko članova porodice i nekih ok likova i to je to. Lavove, kraljeve, žene majke kraljice i jake kad je potrebno sam smaknuo da me ne nerviraju. Najtužnije je što sam masu takvih likova smatrao za ok likove i likuše dok ih nisam vidio na mrežama i vidio im stavove i razmišljanja. Objave koje pratim čine zanimljivosti, naučne zezancije i sport. Na instagramu pratim iste likove i iste stranice. Nije da vidim smisao u tome ali eto.
564
53
12
share
odobravam
osuđujem

Zovem se Rajka i ne sviđa mi se moje ime.
577
47
46
share
odobravam
osuđujem

Bio je moja prava prva ljubav, u bukvalnom smislu, momak za kojim su mnoge "letile", lijep, skroman, zgodan, iz skromne porodice...bila sam jako mlada kada sam se zaljubila, osnovna škola, a on malo stariji, imala sam "vezice", al on je bio poseban. Mnogo sam se trudila da bude moj. Bili smo 4g zajedno. Moji su ga zavoljeli kao da je njihovo djete...bio je jako dobar prema meni, kada nikog nije bilo, on je bio tu, da mi bude podrška, uputi sajvet, lijepu riječ, da me zagrli.... Mnogi su mi govorili da ga čuvam, da nikad neću naći njemu sličnog...bio je malo stariji i ozbiljniji od mene, kroz šalu je govorio o djeci, porodici, a meni to nije bilo bitno... Nekoliko svađa, znam da sam griješila, sve mi je oprostio..do jednom kada mi je rekao da više ne može, da je bio povređen nekoliko puta, da više nema smisla. Danas je u Njemačkoj, oženjen, ima sina i kćer, a ja i dalje sama nakon 8 godina... ČUVAJTE ONE KOJI SU UVIJEK TU ZA VAS! ZNAM ŠTA VAM GOVORIM!
188
539
27
share
odobravam
osuđujem

Oduvek sam ja bila kriva za sve. Ja sam trebala da se lečim, da idem kod psihijatra i da insistiram za lekove, jer su mi i on i njegovi govorili da nisam normalna... Stalno su šuškali nešto protiv mene..uvek je dolazio kući nervozan... I kad smo se preselili to se sve nastavilo... Sve sam pokušala, ali i dalje ne odustajem... Jer znam da samo kad bi stavio zid između nas i njih, ne bi bilo drame i problema... Žao mi je... Što me grize savest i misao da nisam bila dovoljno jaka i mudra, a sa druge strane znam da nije ništa do mene...
325
167
24
share
odobravam
osuđujem

Cimer masturbira svako veče dok misli da spavam. Ne kapiram kako on to sebi u glavi pravda i zašto misli da je tako nešto dopustivo ali ne znam kako da mu se obratim po tom pitanju.
407
85
52
share
odobravam
osuđujem

Upoznali smo se preko prijatelja, na njegovu inicijativu. Vredan je i zanimljiv, provereno sam znala da je normalan, ali nije me privukao. Posle njega sam upoznavala momke na nekim događajima ili su mi prilazili u svakodnevnim situacijama. Jako su mi se dopadali, ali uvek je bilo neizvesnosti i moje sumnje bi se obistinile. Ispadali bi ženskaroši, zavisnici, lenčuge. Ne znam da li sam negde pogrešila ili samo nemam sreće.
176
256
15
share
odobravam
osuđujem

Zaljubila sam se,iako sam u braku i imamo dete. Desilo se, nemam opravdanje, šta je tu je bilo. Nisam varala, nego sam uradila ono što je ispravno, rekla mužu, razveli smo se. Porodice su to jedva podnele, šok, neverica, suze. Dete malo, ne shvata još ništa, ali njemu sam uništila dom. Muž, nije bio idealan, ali voleo me je, smrtno sam ga uvredila. Mladić u kojeg sam se zaljubila, nezreo i nespreman za celu situaciju koja je nastala... I dan danas se pitam šta je ispravno bilo uraditi, ovo svakako ne izgleda kao dobar izbor...
198
593
64
share
odobravam
osuđujem

Želim da napišem par saveta koji su meni pomogli i koje bih volela da sam znala ranije, možda nekom znači. Naravno, higijena se podrazumeva, o tome neću ni pričati. Ali suvi šampon za kosu, malo pakovanje, uvek imam pri ruci, isključivo zbog mirisa kose. Kosa će vam uvek mirisati, makar je tada niste oprali par dana. Ako vam se tog jutra ne sviđa kako izgledate, dovoljno je staviti malo korektora na kapke i na podočnjake i malo rumenila, lice će automatski izgledati svežije. Zamrznuti krastavac radi čuda sa naduvenim licem i očima. Ako ste pušač, uvek imajte sa sobom žvake po mogućstvu slatke jer bolje neutrališu neprijatan osećaj duvana u ustima. Možda još neko može da napiše neki svoj savet ili life hack/beauty hack koji zapravo radi. :)
490
96
34
share
odobravam
osuđujem

Dokle ide ljudska zloba, glupost i zavist? Svi smo mi na društvenim mrežama i svi se svakodnevno susretnemo s raznim novinskim naptisima. Ako je naslov da netko poznat plače, da mu se nešto loše dogodilo, 90 posto komentara će biti podrugljivo, bezobrazno, gnjusno. Čemu ljudi? Svaka roba nađe kupca, svaka ta poznata osoba poznata je zbog nas kao cjeline, mi smo joj dali popularnost. Sve i da se ne smatrate tom cjelinom, pa šta? Netko je prepoznao njezin rad, trud i zalaganje. Nije meni nitko kriv što radim za minimalac, što sam podstanar, ali neću se zato rugati tuđoj nesreći jer je nekome “lakše” jer ima novaca. Neću za nečijeg psa pisat da je džukela, ker jer taj netko ima novaca, a za lutalicu osuđivat ljude jer ga nitko ne želi udomit..Nitko nam nije kriv što nismo na mjestu tamo nekoga, taj netko je znao iskoristit priliku i probit se. Vaše frustracije vas mogu samo pojest, jer će oni i dalje imati novaca, a vi ćete i dalje biti hodajuća zloba. Shvati, svaka tuga je ista! Učite tako i svoje dijete.
365
46
13
share
odobravam
osuđujem

Na trenutak sam pomislila kako zavidim Srbima što imaju slavu. Okupljanje i veselje. Onda sam se sjetila koliko je moja obitelj naporna pa i da imamo slavu ja ne bih došla.
617
42
33
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva