Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Nedostaje mi mama. Nedostaje mi ceo život. Dok je bila živa, radila je 24/7 jer je tata bio lenj. I onda je od tog stresa i nenormalnog rada zakačila rakčinu i umrla. Još troje uspela da rodi i školuje i ode žena. Pa bem mu miša žene, nemojte se udavati za nesposobne likove.... niste sponzoruše ako tražite od čoveka od 25-30 godina da je radno sposoban da izdržava porodicu... ako se i dalje pronalazi, ne ume, nemojte ni da rađate sa nesposobnima da ne prođete kao moja mama... a deca vas ostanu željna...
677
24
24
share
odobravam
osuđujem

Njegovi roditelji imaju 2 kuće u dvorištu. Jedna je od pokojne bake i oni očekuju da mi tu živimo. Ja to ne želim jer me njegova mama tretira kao neku sluškinju. Ona je odrasla na selu, ima vrt i kokoši pa očekuje da s njom obrađujem taj vrt kad dođem u goste. Došla sam da provedem vrijeme sa dečkom, a ne da kopam vrt! Jednom mi je htjela pokazati kako zaklati kokoš. Ja to neću raditi, odvratno. Samo ne znam kako da njega nagovorim da unajmimo stan.
503
42
34
share
odobravam
osuđujem

Za svoje 24 godine provalio sam da moje telo tj. srce odreaguje uvek na jednu devojku kada je vidim. Srce počne ubzano da kuca bukvalno hoće da iskoči. Međutim to ne utiče na mene da se ponašam kao klinac kada se zaljubi. U njenom prisustvu se ponašam normalno. Ne razumem šta se dešava. Da li sam ja "nesvesno" zaljubljen ili je to znak za nešto drugo?
350
19
22
share
odobravam
osuđujem

Nerviraju me ljudi koji po mojim godinama misle da mi je vrijeme za nešto. Imam 28 godina i svi mi govore da je vrijeme da se udam i rodim jer tko će me htjet nakom 30e. Udat ću se kad nađem pravog za sebe i onda sve ostalo kad oboje budemo htjeli. U kakvoj zatucanoj sredini živim...
505
37
27
share
odobravam
osuđujem

Zbog svog iskustva sa muškarcima rešila sam da neću dozvoljavati da mi bilo ko od njih više plaća pića, večere, vodi na letovanja i slično. Može da plati prvu večeru i eventualno kupi neku sitnicu, ostalo sve pola pola. Naučila sam da sve to dođe na naplatu u jednom trenutku, u nekoj svađi ti krenu prebacivati kako su oni platili ovo, ono itd. Terajte se bre više sa vašim parama, ako počnemo da pričamo o zajedničkom životu i imamo ozbiljnu vezu, tad može kupovina skupljih poklona i sve ostalo, do tad ništa.
467
43
44
share
odobravam
osuđujem

Moja drugarica se jednom toliko napila da nije znala za sebe. Njen dečko je bio uz nju dok je povraćala, pa se ona nesvesno uneredila (dijareja), a pritom je imala i menstruaciju tada... On je ubacio u kadu da je tušira, presvukao, stavio je u krevet i zaspao pored nje. Ja ne znam šta da kažem dečku osim svaka čast.
715
70
49
share
odobravam
osuđujem

Razvod nakon 5 godina braka i dvoje djece. Uhvatio sam je u dopisivanju sa prijateljicom. Pričaju o kolegi sa posla. Priča joj kako je gušim i stežem kako je brak guši. Našao sam i dopisivanja sa tim kolegom. Sa tom prijateljicom već tri mjeseca priča kako su nesretne u braku. Pokazao sam joj šta sam sve saznao. Kune se u djecu da su to gluposti koje je pisala samo njoj da bi imala društvo na poslu. Nakon toga okrivila je mene da sam pataloški ljubomoran. Da ne može da živi sa takvom osobom. Istina, čitao sam joj poruke kad sam vidio screenshot koji nije obrisala. To je bio okidač da tražim način da čitam poruke. Pokušao sam u ova tri mjeseca sve i svašta. Kupujem poklone obasipam je pažnjom čistim i perem kuću. Tražio sam savjete i sve pokušavao. Izlazila je u grad kad je god poželjela. Okrenula je priču protiv mene. Priznaje da je kriva ali ne može da prijeđe preko onog što sam ja uradio, narušio njenu privatnost. I da nije ništa uradila konkretno ali ja to ne mogu da znam. Mrzi me.
323
94
53
share
odobravam
osuđujem

Da li možete da verujete?! 3 godine uspevam da izbegnem koronu i dođem na more, treći dan i muž i ja zakačimo istu.. Sad još 5 dana sedimo u sobi pa natrag kući. Sunce videli sa terase a more iz ordinacije.
357
42
19
share
odobravam
osuđujem

Zaspao sam u busu. Probudila me je čistačica. Bus je već bio u garaži, niko nije ni primetio da sam ostao unutra. Spavao sam 45 minuta nakon što je bus stigao na krajnje odredište...
838
34
21
share
odobravam
osuđujem

Idem krajem septembra u Španiji na utakmicu Real Madrida..roditelji su mi obećali kao poklon za rođendan avion kartu.. sve sam organizovao i sredio, kad je trebalo pare da se daju njihov odgovor je bio da im je to previše, da ne žele da se znoje za te moje gluposti, a znali su kolko košta..svoje pare, svoj posao i ne dajte nikom ništa!
641
56
25
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva