Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Imam 20 godina, raskinula sam sa dečkom u vezi koja je bila ajmo reći katastrofa. Dobila sam otkaz na poslu u veoma brzom periodu uz sve to da ja treba da se promjenim. Moja šefica je od mene zahtjevala ogromnu promjenu i tako me ne poremetila. Od malena puštena sam da radim šta hoću, naučila sam da lažem da manipulišem i mrzim sebe u svemi do sad što sam radila ljudima a pogotovo momcima s kojim sam bila. Ne znam da kažem ne i za sve što uradim uvijek gledam da imam razlog zašto i uvijek moram to sa kažem nekome. Gledam svima svojima da udovoljim a niko meni ne gleda da pomogne. Počela sam i da pričam previše sama sa sobom pa se brinem za svoje psihičko stanje. Ne znam šta hoću od života, hoću previše stvari ali ne mogu moram za jednu ili dvije da se odlučim. Bojim se da napravim korak zato što se bojim ponovnog pada. Zbunjena sam totalno ne znam da li je oke da se ode kod psihologa da skontam šta i kako?
87
224
22
share
odobravam
osuđujem

Već godinama živim u inostranstvu, ali svaku put kada se čujem sa svojom sestrom ona meni objašnjava kako sistem i društvo ovdje funkcionišu :)
299
23
9
share
odobravam
osuđujem

Nerviraju me ljudi od 30 godina koji se inate i umišljeni su, ne možeš s njima da pričaš! Oni samo napadaju, lupetaju gluposti, traže argumente za raspravu i razloge da vas za nešto napadnu... Krive tebe za nešto što nisi kriv, tipa kako ti živiš svoj život i to im smeta. Stalnu su namrgođeni i nezainteresovani. Užas!
260
44
19
share
odobravam
osuđujem

Nisam niti pesimista niti optimista. Što se međuljudskih odnosa tiče, vrlo sam realna. Statistike, brojevi, činjenice i dokazi su princip po kojem se vodim. Imala sam u ljubavi dva neuspjela slučaja gdje mi je povjerenje skoro potpuno nestalo, ali se ne dam. I dalje se nadam nekoj pravoj ljubavi iako, kako na svom primjeru, tako i na tuđim mogu vidjeti da se pojam braka i ljubavi besramno i javno blati. Sama sam već nekoliko godina, a u odnosu nudim dosta, 100% od sebe. Smatram da drugačije odnos ni ne može napredovati. No, dogodilo mi se to da me je prošla volja za neuspjelim kavama, spojevima, dopisivanjima. Svaki mi bude nekako dosadan i nezanimljiv i odlučila sam odustati bar neko vrijeme. Do mene je i do moje glave. Sad me većina kudi kako sam "nedodirljiva" i umišljena, ali ja stvarno ne želim nekoga povlačiti sada po kavama, a znam da nisam ok s glavom. Kako to može biti toliko loše da me baš svi poznanici napadaju za to?
234
38
8
share
odobravam
osuđujem

Dala sam "dečku" 14 godina života i dvoje dece. Dom, vetar u leđa da se razvija poslovno. Preuzela sve obaveze na sebe da bi ostvario pun potencijal. A on, krivi mene, kaže da ga ne poštujem a čovek mi nije dao da ga upoznam koliko je zatvoren. Sram me bilo, baš sam loša... pritom radim, imam super platu, oko dece, kuće, kupovine sve ja. I na kraju me ostavi jer sam saznala njegovu tajnu. Ja besna što nema poverenja u mene da podeli sa mnom a on uvređen krenuo u napad- ja sam kriva jer mu nisam rekla bravo.
176
118
21
share
odobravam
osuđujem

Ne znam, čudan dan danas. Ne shvaćam smisao da je to to, ovo ča zovemo život. Ustaneš se, odradiš posa i vratiš se doma ili ak si od kuće radio onda se log outaš pa greš u krevet uveče. Svaki dan isti belaj samo druge budale. Najvj sam ja u krivu, ne idem za zlatom, ne love mi se planinski vrhovi niti mi se dižu brojevi. Ja bi samo da sam u svojoj kućici, da me vatra grije i da man knjiga za čitat. No svi mi drugi kažu maćan si, ča još više ne gradiš, ča se ne penješ na vrh. Meni se neda više penjati, svaki vrh isti, jednako usamljen a od oblaka neaš ni ča novog za vidit. Samo bilo ispod tebe a plavo iznad. Baš čudan neki dan...
249
77
18
share
odobravam
osuđujem

Na četvrtoj godini fakulteta sam shvatio da me zabole da sedim za kompjuterom ceo dan i da zapravo želim da budem čobanin.
382
46
18
share
odobravam
osuđujem

Drugari su mi postali dosadni od kako su se poženili, kao da je neko ispisao svu živost iz njih, pritom su odsutni. Jedan pije i stalno je u nekim krš kafićima, a drugi vara ženu i ide u teretanu i opterećen svojim izgledom. Brat mi je papučar u braku, žena ništa ne radi a stalno mu zvoca. Sestra bliznakinja je povilenela u trdunoći i sad se pravimo kao da se ništa nije desilo iako je i mene i brata napadala u histeričnim ispadima. S kevom živim iako radim i cimam se, jer sam do skoro živeo s devojkom, ali smo raskinuli zbog toskične veze, pa sam ovde jer su cene stanova u BG užas. Povlačim se vazda, i imam utisak da kad god nekom želim da ukažem kako se osećam samo bude još gore, da zažalim što sam išta rekao. Verovatno sam samo ja prso, ili je možda ceo grad otišao dijabola sa ovim ritmom života.
185
68
14
share
odobravam
osuđujem

Prevarila sam muža sa bivšim. Bivši je moja prva ljubav bio, najveća i najlepša,ona dečija... Svog muža obozavam, i sve radim za njega, i sve bih dala za njega. Ne znam zašto sam bila toliko slaba da napravim glupost...
40
476
26
share
odobravam
osuđujem

Devojka sam koja pripada mlađoj generaciji ali nemam društvene mreže i ne zato što sam "posebna" već mi ne prijaju. Mislim da je u redu da to tražim i kod partnera. Ne tražim da ne poseduje nalog uopšte već da nije preterano aktivan i da ne prihvata zahteve kako stigne. Flertovanje bilo online ili uživo, ne mogu da kontrolišem ali ovo je nešto što bi me učinilo barem malo mirnijom.
260
46
21
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva