Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3078558
31 Jul 22
U braku sam 7 godina i juče sam uhvatila muža kako se ljubi sa prijateljicom sa kojom se druži 30 godina (prijatelji od djetinjstva). Za nju je govorio da mu je kao rođena sestra i njegovi roditelji je gledaju kao ćerku. Samo mi jedna stvar nije jasna, zašto nju nije oženio nego se meni u*rao u život?
3425
86
93
share
odobravam
osuđujem

#3078975
31 Jul 22
Moja ćerka je prije 7 godina počela da izlazi sa užasnim čovjekom koji je varao i manipulisao. Okrenuo je protiv svih. Govorila sam joj da ga ostavi i odbijala je. Stavila je njega ispred svih. Udala se za njega, pravili su svadbu ali ja i muž nismo bili pozvani jer nas njen vjerenik ne voli. Nismo se čuli sa njom preko godinu dana iako smo pokušavali. Na kraju smo odustali. Bili smo bez kontakta dok nas ona nije zvala i rekla je da je u osmom mjesecu trudnoće i da je muž izbacio iz kuće i da želi razvod jer je našao drugu. Pitam je zašto me zove i ona kaže da će doći kod nas da živi. Rekla sam joj da nije dobrodošla i spustila sam joj slušalicu.
1392
2796
244
share
odobravam
osuđujem

#3078816
30 Jul 22
Kad smo prohodali, javljala mi se njegova bivša na fejsu da će mi on učiniti isto što je i njoj i da će me prevariti, naravno nisam joj povjerovala i samo sam ju stavila na block. Nova sam cura njegova biila, slijepo mu vjerovala da me voli i da je sa mnom to to, međutim i mene je ubrzo zamijenio sa novom žrtvom i mene je prevario. Ehh da sam bar slušala tu njegovu bivšu samo me je htjela upozoriti, a ne da je bila ljubomorna kako mi novopečene mislimo uvijek. Uvijek slušajte šta vam ex cura dečka govori i jer ako njoj nije bilo bajno neće ni vama.
1612
790
72
share
odobravam
osuđujem

#3078757
30 Jul 22
Na dejtu prvi put sa dečkom i on mi kaže "možeš da me poljubiš ili peške da ideš kući". Išla sam peške.
3737
189
82
share
odobravam
osuđujem

#3078756
30 Jul 22
Izađem sa jednim dečkom po prvi put. Dopisivali smo se neko vreme pre toga i delovao je sasvim normalno i simpatično. Iz istog smo grada. Dogovor je bio da odemo na piće. Pokupio me je kolima i kaže mora do stana nešto je zaboravio. Ok nije problem. Stignemo tamo i on izađe iz kola, ja i dalje sedim, on me pita: "ideš li?". Kažem mu da nema potrebe i da ću ga radije sačekati u kolima. On na to kaže: "Ajde pravi mi društvo". Opet odbijem. Na to mu se već faca promenila i kaže:"Mogli bi u stanu popiti piće". Na to mu odgovorim da bih radije popila piće u kafiću. Na to on odgovori da sam tvrdoglava i nagovarao me još par puta, na kraju je odustao i otišao sam. Vratio se za par minuta, mislim da nije ni otišao do stana nego da je lagao. Bio je smoren ostatak sastanka. Kada me sledeći put pitao da se ponovo vidimo - odbila sam.
5273
140
155
share
odobravam
osuđujem

#3078575
30 Jul 22
Kada sam bila mala 5-6 godina moj otac me je vodio kod neke žene i ja bih gledala tv u dnevnom boravku dok njih dvoje imaju seks u sobi pored. Nikada to nikome nisam rekla. Tek sam shvatila šta se stvarno dešavalo kada sam odrasla. On mi je govorio da me vodi tamo da bih gledala crtaće (jer mi mama nije davala često da gledam tv) i da ne smijem nikako da joj spomenem tu tetu i gdje sam bila jer će se mama naljutiti i više nikada neću moći da gledam crtaće.
362
3031
113
share
odobravam
osuđujem

#3078734
30 Jul 22
Subota i nedjelja da se zakonom uvedu kao neradni dani.😡
2061
131
50
share
odobravam
osuđujem

#3078524
30 Jul 22
Nedavno smo dobili prvo dijete te smo odlučili uzeti spremačicu nekoliko puta tjedno da nam olakša kako bi se mogli ispočetka više posvetiti djetetu, ulovit ritam a i dok se djevojka ne oporavi od svega. Moji, njeni i svi koji znaju za to imaju neki zajedljiv komentar. Zaista mi nije jasno zašto.
1961
49
62
share
odobravam
osuđujem

#3078465
30 Jul 22
Drugarica je vrlo otrovno prokomentarisala kako moje samopouzdanje uopšte ne odgovara mom izgledu. Izgledam prosečno, imam slaninice viška i retko se sređujem. Od detinjstva vučem komplekse zbog izgleda koje sam godinama rešavala uz pomoć psihologa. Naučila sam da volim sebe, a da to nije samo fraza. Da prihvatim sebe bezuslovno kao osobu vrednu poštojanja, ljubavi, prihvatanja. Imam pravo na partnera iako imam male grudi i kriv nos. Zaslužujem da budem voljena i prihvaćena iako nisam fit kao sa naslovne strane. Svako zaslužuje! Žao mi je što drugarica u to ne veruje. Nije bilo lako doći dovde, ali je vredelo svakog minuta. Ne progonim sebe ako mi izađe bubuljica. Nije smak sveta što imam par dlačica iznad usta. Kad mi pukne nokat, ne tugujem... Nisam postala nikakva fatalna ženska, muškarci me ne saleću, ali ja sam mirna sama sa sobom. Godinama se nisam osećala nesigurno i loše.
2579
60
78
share
odobravam
osuđujem

#3078831
29 Jul 22
Iskreno, iz dosade sam ušla u šemu sa oženjenim muškarcem. Očekivala sam samo redovan sex a ne toliku pažnju i nežnost sa njegove strane. Najgore od svega je to što ja i posle par meseci viđanja nisam stigla još ni da se zaljubim a on me već voli. 🙄
270
3450
143
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva