Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3155752
30 Mar 24
Otac je imao u planu da se s mužem preselim u porodičnu kuću jer mu je odgovaralo da neko čuva babu i dedu dok on živi neki svoj život, jer je to radio celog života-svaku odgovornost prebacivao na druge. Ljutio se na nas što smo otišli u podstanare umesto da budemo s njima u kući. Ja ne želim, deda je s godinama sve mrzovoljniji, svi mu smetaju, a ne želim da ponovo proživljavam potisnute traume iz te kuće i da ih prenesem na dete. Digli smo kredit i kupili naš stan. Kada je to saznao otac je poludeo, došao je dotle da me kune i da mi želi razvod jer onda ne bih imala gde. Samo sam mu se zahvalila i prekinula svaki kontakt s njim. Dokazao je koliko je sebičan.
1746
29
16
share
odobravam
osuđujem

#3155670
29 Mar 24
Zaručio sam curu nakon dugih godina veze samo da je ušutim jer me je stalno smarala da je ženim, ne znam kako ću s njom u brak fizički me ne privlači nego eto nije naletila bolja...
127
2876
54
share
odobravam
osuđujem

#3155052
29 Mar 24
Odbila sam dečka koji izgleda baš onako kako sam dugo maštala, još smo imali i ludu hemiju. Noge su mi se odsekle kad sam ga ugledala, što mi se nikad do sad nije desilo, a tek kad smo razgovarali... Međutim ženskaroš je i emotivno na nivou šesnaestogodišnjaka, a oboje smo u srednjim dvadesetim. Moram priznati da je bilo teško, ali na prvom mestu mi je bilo samopoštovanje, a ne zadovoljstvo. Ponosna sam na sebe.
2284
94
48
share
odobravam
osuđujem

#3155320
28 Mar 24
Zahvlana sam što sam sa svojim suprugom dobila i najbolju svekrvu. Svog sina je naučila i odgojila i ponosna je kada mene kao svoju ženu poštuje. Ona poštuje naš način života i nikada se ne upliće ali znamo kada zagusti da je tu za nas oboje sa savjetima. Nevjerojatno ali ima žena sa dobrom dušom. Jedna drugu neizmjerno poštujemo!
2151
48
33
share
odobravam
osuđujem

#3155203
28 Mar 24
Kad sam bila mala moji roditelji su bili jako siromašni i kad bi bio sveti Nikola.. bez obzira koliko čekali i gledali u čizmice.. nismo dobili poklon. To mi je otalo kao jedna od tužnih uspomena. Majka nije imala od kuda a otac nije mario. Sada kad imam svoju obitelj ne propuštam da svojoj Mami svake godine stavim poklon na prozor za sv Nikolu i Božić. Trudila se da nam da koliko je mogla.
2103
49
36
share
odobravam
osuđujem

#3155133
28 Mar 24
Ovde je jedan momak napisao kako je za njega idealna devojka ona koja želi da se uda i da ima decu. U komentarima je žestoko napljuvan. Bojim se da smo kao društvo baš otišli u pogrešnom smeru. Zar nije porodica na prvom mestu? Meni kao muškarcu je san da se oženim, da imam decu. Sa ženom da se dogovaram oko svega, zajedno da rešavamo svaki problem, da putujemo, da učimo decu pravim vrednostima itd. U danasnje vreme se idealizuje feminizam i nasilje. S jedne strane imamo alfa muzijaka koji ženu smatra za roba, a sa druge ženu koja pokušava da bude nešto što nije i to samo iz prkosa. Oba stanovišta su pogrešna. Osvestite se ljudi.
1535
484
113
share
odobravam
osuđujem

#3155173
28 Mar 24
Posvađala sam se sa snajom jer se već nekoliko puta dešava kada šetamo decu ili ih vodimo do parka, njena mala zatraži sladoled ili neki sokić i ona joj kupi. Posle moje dete počne da plače i histeriše jer ja njoj slatkiše ne dozvoljavam i onda mora da gleda druge kako jedu ispred nje. Kad sam joj zamerila, onda je rekla da preterujem i da im neće ništa biti od jednog sladoleda nedeljno i da ona neće svoje dete da odbije zbog mojih fiks ideja. Kada sam joj rekla da treba više da povede računa o ishrani deteta naljutila se i od tad se više nismo ni videle ni čule. Brat kaže da smo napravile frku oko gluposti i sada on i moj muž vode decu do parka.
176
2554
127
share
odobravam
osuđujem

#3154994
27 Mar 24
Zove se Dragana. Koleginica. Ona nije prelepa, nije top riba, nema naduvane usne, nema veštačke grudi, ali miriše veličanstveno, uredna je, pristojna, topla, prijatna, odgovorna. Predivno stvorenje. Kako da ne mislim o njoj?
1462
216
78
share
odobravam
osuđujem

#3155147
27 Mar 24
Otac mi se razboleo od raka i moja majka čim je to saznala malo po malo se udaljavala od njega. Vremenom je našla mlađeg tačnije 20 godina mlađeg i varala ga dok se on mučio. Ubrzo ga je ostavila, odselila se iz kuće a on je i dalje voleo i tugovao za njom... Nije bio sam imao je svoju decu koja su ga pazila i čuvala. Verujem da je od tolike tuge i slomljenog srca i umro na kraju. Nadam se da si posle toliko patnje negde na nekom boljem mestu tata, volim te, a Gospod Bog sve vidi!
1445
69
54
share
odobravam
osuđujem

#3154992
26 Mar 24
Zbog ovog me verovatno većina osuđuje ali u poslednje vreme me non stop 'prose' momci sa malim platama, nije da sam ja neka sponzoruša, ali stvarno mnogo zarađujem i jako su mi veliki troškovi života, znam da ti momci ne mogu ni upola da izdrže moj tempo i stvarno ne znam kako da ih oteram od sebe više. Želim muškarca koji meni može da pomogne finansijki a ne neke klince koje ja još moram da vučem na grbači iskreno. Dovoljno mi je mojih troškova želim da i meni bude malo lakše, a ne da ja olakšavam njima. Ako me iko razume.
1554
556
249
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva