Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3116803
08 May 23
Imam izražene obline, tzv. ''građu peščanog sata" kao i većina žena. Na mom poslu, gde ne postoji kontakt uživo sa klijentima već je sve preko telefona i računara, postoji dress code koji je manje-više kao i svuda - pristojnost, bez polugolotinje, urednost i higijena. Kada su temeprature skoro porasle na 20, obukla sam pantalone, pamučnu majicu kratkih rukava i patike. To se desilo 3 puta. Saznala sam danas da su me koleginice prijavile poslodavcu za promiskuitetno oblačenje. Ja sam 3. put napravila selfie, došlo mi, pre odlaska na posao. Ako dobijem otkaz time posao neću vratiti, ali ću doslovno objaviti javno fotku, naziv firme i imena koleginica. Jer, slično sam prošla i u prethodnoj firmi, bila je 1 anon. prijava, ništa se nije desilo ali sam otišla jer nikada nisam saznala ko je. Treba li ja stvarno da dobijem psihičke probleme zbog građe sa kojom sam rođena i bolesnih umova koji slobodno šetaju ovim svetom? Osećam se odvratno, osećam čak i mučninu i počinjem da prezirem ljude.
2213
134
137
share
odobravam
osuđujem

#3116421
08 May 23
Izađem sa likom na kafu i skontam da to nije to. To mu i kažem drugi dan a on poludi. Slao poruke kao da sam bezobrazna, pokvarena, da će me pljunuti kad me vidi, itd.. Blokiram ga i kontam, kakav je ovo psiho jbt.
1632
61
69
share
odobravam
osuđujem

#3114502
08 May 23
Visoka sam i vitka, srednjih atributa. Bivši se očigledno ložio na veće, zagledao takve devojke na moje oči. Na kraju je počeo da me nagovara da vežbam i jedem više, da se malo ugojim. Ne znam što to sebi radite, zašto ste sa osobama koje vas ne privlače. Sadašnji otkida na mene, inače sam zgodna ali pored njega se osećam kao avion. Sviđam mu se cela i prosto sam procvetala.
1489
78
30
share
odobravam
osuđujem

#3062112
08 May 23
Živim u Nemačkoj, i poslednji put sam bila u Srbiji na godišnjem prošle godine u Januaru. Tada, dok smo sedeli, pili kafu, mama, tata i ja, kroz razgovor se požalim kako naiđe period kad ne mogu da spavam celu noć i da to tako traje par dana. Kaže mi tata "Nazvaću ja sutra moju doktoricu da mi ispiše recept za kutiju bensedina pa ponesi da imaš kad ti dođe taj period". Ehh moj mili tata, ni sanjala nisam da će mi taj bensedin prvi put zatrebati prošlog meseca kad su mi javili da si umro.
1924
52
37
share
odobravam
osuđujem

#3116295
08 May 23
Želim imati slobodu jedne svoje prijateljice koju ne zanimaju takmičenja tko će biti bolja ili zgodnija žena, kuharica itd. Ženska izgleda fantastično, lijepa je i vrijedna. Bila sam na jednom slavlju nedavno kada se njena jetrva hvalila kako je napravila puno kolača za Božić, sve sama, prava savršena domaćica, pa ju svekrva i svi gledaju kao super ženu. Da bi ova moja prijateljica mrtva hladna rekla: "imam posao i život mimo kuhinje, ja sam nama naručila par tacni domaćih kolača, svaka tebi čast kad ti se da, ja više volim sa svojim mužem negdje izaći". I mrtva hladna zapalila cigaretu, njena jetrva skoro skočila od bijesa na nju. Respekt.
1905
298
94
share
odobravam
osuđujem

#3116312
07 May 23
Raskinemo posle 9 godina veze. Nisam posle toga mnogo pričao o njoj, pogotovo nisam dozvoljavao da neko priča nešto ružno o njoj. Da bih saznao da je mjesec dana posle raskida sa novim momkom otišla na more. Ok jesmo raskinuli, ali je li moguće posle je*enih mjesec dana da već nađeš drugog momka, ili ga možda imala i prije..
1441
322
109
share
odobravam
osuđujem

#3114328
07 May 23
Kolega i ja smo 8 godina radili za firmu koja se bavi prodajom i ugradnjom klima uređaja, za tih 8 godina plata nam se povećala samo 2 puta (smiješan iznos 100eura ukupno), da bi nakon pitanja o povećanju kolega ušao sa direktorom u diskusiju i dobio otkaz. Nakon par dana i razmišljanja i pregovaranja sa (bivšim) kolegom, najavio sam otkazni rok te nakon otkaznog roka registrovao svoj obrt za ugradnju klima uređaja, nakon godinu i pol dana od registrovanja obrta, zalaganja i barem 500 litara znoja smo zatvorili obrt te otvorili svoju firmu (d.o.o), te smo danas uvezli svoj prvi kontejner klima uređaja. Poželite nam sreću.
4751
64
41
share
odobravam
osuđujem

#3116284
06 May 23
Moja tetka ima 37 godina, muža (arhitekt), dobar posao (ima svoju veterinarsku ambulantu), nekretnine, jako jako su dobrostojeći. Problem ostatka familije s njom je taj što ne želi imati djecu. Jer znaju da imaju puno novaca i sve uslove, a i znamo svi koliko voli djecu, uvijek se igra s njima, poznata je kao zabavna cool tetka, sva je djeca obožavaju i meni je tetka za poželjeti! Ona i muž su skupa 15 godina i nikome nije jasno zašto nemaju djece. Kada je pitaju zašto je tako, i imaju li zdravstveni problem, ona kaže "zdravi smo ko dren, ali ne želimo širiti natalitet." 😄
2184
315
123
share
odobravam
osuđujem

#3116314
06 May 23
Žensko sam i jako se znojim. Ne koristim dezedoranse jer su štetni. Redovno se kupam ali džabe oseti se znoj pogotovo leti. Radije biram da smrdim nego da se razbolim.
223
2726
142
share
odobravam
osuđujem

#3116263
06 May 23
Imali smo generalno lep brak. Mladi i nevini smo ušli, dobili sinčića, nakon par godina je bivši odlučio da bi ipak da “proživi”… Povređena, ostavljena, sa sve detetom, što on reče “fuš roba, polovnjača” prihvatila sam to kao svoju sudbinu. Sin bogate kuće, sve mu se moglo… Moji su bili protiv braka i nikakvu posebnu pomoć nisam dobila, zaista sam prošla pakao… Bez fakulteta, radila razne poslove da bih isfinansirala mene i malog, u međuvremenu završila studije, stala na svoje noge (kad kad imala pomoć od moje i majke bivšeg). Bivši menjao ribe, postao narkoman, ludnica, sin nam je ozbiljniji u 10g od njega sa 30g… Danas sam se na sinovljevom rođendanu videla sa bivšim svekrom i svekrvom i saznala da će svu imovinu i bogatstvo ostaviti malom i meni, kao i da svekar napušta firmu i ide u penziju. Ne znam šta da kažem, toliko emocija u meni i osećam kao da je moj mir srušen, da opet dolaze lude godine i prošlost po mene, a ne mogu odustati od onoga što se ostavlja mom detetu.
2291
71
58
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva