Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3162686
07 Jun 24
Komšinica se nikad nije udavala, već 30 godina ima svoju zubarsku ordinaciju. Nasledstva se odrekla u korist brata i sama otplatila i sebi stan i lokal za ordinaciju. Ima 60 godina i upravo se posvađala sa bratom, koji ne želi više da je vidi zato što njenu imovinu neće ostaviti njegovoj deci (jer ona nema svoju). Odlučila je posle njene smrti da se njena imovina proda i sav novac uplati u zvaničnu fondaciju za obolelu decu, za koju prikupljamo novac SMS porukama. Kad već nije dala život svom detetu jer nije imala muža, da bar neko dete pokuša da spasi i na taj način da mu šansu za život. Brat kaže da je luda, samoživa i neuračunjiva što neće da ostavi sve njima. Nemam reči koliko zatucani Balkan očekuje da žena koja nema nikog nema pravo da odlučuje o svojoj imovini.
3784
71
97
share
odobravam
osuđujem

#3162277
06 Jun 24
Imam govornu manu i radim kao farmaceut u bolničkoj apoteci u inostranstvu. Kad sam išla na ručak i upoznavanje sa budućom svekrvom u Srbiji, na pitanje gde radim i odgovor u bolnici, odmah mi je uletela u pola rečenice da kaže aaaaa čistačica i podrugljivo krene da se smeška. Da sam čistačica pa šta i to neko mora biti čemu omalovažavanje.
1494
34
40
share
odobravam
osuđujem

#3162470
06 Jun 24
Postoji tip žena koje me fizički odbijaju i radije bih ostao zauvijek sam nego sa ženama koje: imaju sitne oči, rijetku tanku kosu, konjsku glavu (dugo lice oštrih mršavih crta), oštre obrve, izraženu bradu i čeljust, ravno dupe, tamne podočnjake, koje nemaju struka ni kukova i dubok glas. One me podsjećaju na muškarce i kad ih vidim u prolazu, nemam nafake taj dan.
340
1462
136
share
odobravam
osuđujem

#3162366
05 Jun 24
Skoro se venčali u opštini, dva svedoka i posle večera naše porodice i svedoci (kum i kuma) i njihova pratnja jer nismo hteli stres i trošak organizovanja sopstvenog venčanja. Kad smo to saopštili ljudima neki su nam čestitali, a neki su se naljutili jer nismo njih pozvali, a najviše su to oni s kojima se čujemo par puta godišnje. Nisu mi jasni ti ljudi. Da smo radili venčanje i njih nismo pozvali pa nekako mogu da ih razumem, ali oni misle da smo mi trebali da radimo svadbu samo zbog njih, pa tko ste vi da odlučujete kako ću ja da organizujem sopstveno venčanje? Preko glave mi je takvih sebičnih ljudi.
1833
62
67
share
odobravam
osuđujem

#3162274
05 Jun 24
Počela sam da se zabavljam sa dečkom na fakultetu, on je ostao u rodnom gradu, ja se preselila. Po završetku fakulteta, pitala sam ga da dođe da živi sa mnom, veći je grad može da nađe i lake posao. Pristao je, mislila sam da ću pući od sreće. Međutim dečko je toliko nesposoban i beskoristan. Ne znam i ne želi ništa da radi po kući, očekuje od mene da radim, zarađujem, i da se brinem o njemu. Ja sam želela partnera, a ne dete! Uostalom mogu da učinim kompromis, ali da ja prevaspitavam nekoga nema šanse. Mama se ionako žalila što ga razdvajam od nje, evo mamice vraćam ti sinčića, i nadam se da ćete živeti dugu zajedno i srećno!
2121
92
54
share
odobravam
osuđujem

#3162485
04 Jun 24
Poznanica počela raditi u mesnoj industriji i odmah prešla na vegetarijansku ishranu. Drugarica koja radi kao sobarica na svako putovanje nosi svoju posteljinu i peškire. Brat, inženjer automatike, ne želi kameru ni solarni panel na kući niti išta što ima veze sa iot-em. Ja sam software inženjer i nikad ne plaćam ništa debitnom karticom preko interneta, a limit za kreditnu mi je minimalan. Mama je radila u pekari i kući je uvijek mijesila svoje tijesto. Danas me je drugarica liječnica uputila kod kolege u privatnu ordinaciju, kaže ne bi otišla tom specijalisti u državnoj bolnici ni po cijenu života. Malo li je...
2100
185
135
share
odobravam
osuđujem

#3162513
04 Jun 24
Udata sam i imam dete sa čovekom koga volim. Jedan deo u duši čuvam za prvu ljubav koga nikada nisam zaboravila. Jednostavno smo bili mnogo mladi i nismo umeli da sačuvamo jedno drugog. Kako god, još uvek se pomolim za njega svaku noć i želim mu sreću jer bi to i mene učinilo srećnom. Svoju porodicu ne bih menjala ni za šta, ali eto, pred Bogom sam ja-ja, i to jedno malo mesto u duši je rezervisano. Ako čitaš i prepoznaš se, živeo ti meni i vazda zdrav bio! ❤️
503
1455
92
share
odobravam
osuđujem

#3162438
04 Jun 24
Majka mog supruga je uredno pozvala mog supruga i našu decu na odmor u sred jula. Želi da obiđe sestru i brata u Hrvatskoj i da skokne do mora. Za mene nema mesta, deci je na kvarno obećala kule i gradove samo da ih obrlati da bi je sin odvezao i vozao gde pokaže prstom. Odćutala sam na prvu, a onda sam deci i suprugu rekla da ja u tom terminu idem u Tursku, all inclusive, hotel 5*, akva park.. Na sve gospođa kaže da hoće i ona sa nama. Uredno joj objasnim da ne želim da letujem sa njom jer ni ona mene nije pozvala u Hrvatsku već je jasno navela sa kim bi da ide, i da ako ona ide u Tursku ja idem na drugu stranu. I sad ja kriva 🤣
2838
71
86
share
odobravam
osuđujem

#3162388
03 Jun 24
Meni kao muškarcu uopšte ne smeta kada žene doje bebu u javnosti. Ne uzbuđuje me, ne izaziva me, ne smatram to nenormalnim/neukusnim itd...niti znam nekog muškarca, iz mog okruženja, kome to smeta. U mojoj glavi je "žena hrani bebu" i to je to. Hranila na kašiku ili sa si*ama mene to ne tangira. Gledam samo u dubok dekolte neke cure bez bebe, i to mi bude privlačno. Iskreno, mislim da dojenje smeta samo drugim ženama i eventualno nekim paćenicima koji se ne liječe.
2665
128
109
share
odobravam
osuđujem

#3162418
03 Jun 24
Imamo 40+ godina. Dobra drugarica se udaje. Pitala me da joj budem kuma i da joj napravim devojačko veče na nekom splavu, što će me od prilike koštati 500evra. Pristanem da budem kuma, naravno, a na ovo "devojačko" veče, krenem da se smejem i kažem joj da me ne za*ebava. Ona se naljutila i ne želi više da joj budem kuma. Meni je i dalje sve smešno.
2135
66
83
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva