Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3160575
11 May 24
Kada upoznam devojku i saznam da ima psa, prekidam svaku komunikaciju jer imam osećaj da njena higijena i higijena njenog stana nikada ne mogu biti dovoljno visoki.
791
1366
73
share
odobravam
osuđujem

#3160101
11 May 24
Zaista je istina ona priča da dobra žena znači da ćeš imati dobar život. Nekada ne mogu vjerovati kakvu ženu imam. Za današnje vrijeme, zaista rijekost. Nevina prije braka, obrazovana, uspješna, iz imućne porodice i još na sve to uživa da kuha. Po kući joj želim pomoći oko poslova, ali ona to uvijek odbija. Nekad se moram boriti da i ja nešto počistim. Zahvalna je i vidi se da cijeni to što zaradim mnogo novca. Stvarno sam pogodio jackpot u životu i savjetovao bih muškarcima da ni na šta manje ne pristaju, definitivno i dalje postoje ovakve tradicionalne žene!
521
1830
166
share
odobravam
osuđujem

#3159959
09 May 24
Ne želim na tim bildinge. Ne treba mi nova porodica na poslu, imam svoju. Ne treba mi da glumim od radnog mesta kuću niti da živim za posao. Odradim radno vreme, odem kući. Dobar sam radnik ali želim svoj život. Ove gluposti gde treba u nekom drugom gradu da provodim vikende s kolegama da bi se u kolektivu stvarala dobra spika... Pošto je prekovremeno? Ako mi prekovremeno za to nije plaćeno, nisam zainteresovana. Nisam luda da na Balkanu glumim korporativnu Ameriku i Menhetn za 600 evra.
2336
100
135
share
odobravam
osuđujem

#3159976
09 May 24
Sećam se situacije od pre 2 godine dok sam još imala probnu dozvolu. Pošto nisam odmah vozila kad sam položila nego par meseci pre isteka probne, bila sam mnogo nesigurna u vožnji. Desilo mi se da nisam mogla da krenem na uzbrdici u jednoj slabo prometnoj ulici. Lik iza mene trubi, vidim da me psuje, ja se još više spetljala. On odjednom izlazi iz kola, pokazuje mi da izađem i ja, izađem a lik samo što nije krenuo da me bije. Unosi mi se u facu, vređa. Ja se okrenem, odem do gepeka, izvučem ćaletov pajser i pitam u čemu je problem. Neki bes proradio u meni, bila sam spremna i da se pobijem ako treba. Valjda video to pa samo ušao u kola i zaobišao me. Sad bolje vozim, ali pajser i dalje stoji u gepeku. Shvakakvih budala ima.
2148
50
37
share
odobravam
osuđujem

#3159649
09 May 24
U inostranstvu živim i radim kao advokatica na brakorazvodnim parnicama i svaki put se dodatno potrudim da žena koju zastupam dobije što više bračne stečevine, posebno ako je muž našao mladu ljubavnicu ili je izvršio emotivnu prevaru u braku. To je omen mojoj majci i svim ženama koje su muževi prevarili i izbacili na ulicu bez igdje ičega.
1722
189
36
share
odobravam
osuđujem

#3159825
08 May 24
Otac me nikad nije podržao u ničemu.. Cijeli život me je pokušavao pretvoriti u budalu koju će svi gaziti, a ja ću šutjeti i biti dobra. Na starom poslu sam trpjela sr*nja, mobing i šta sve ne i odlučila otići.. Pronašla sam sad novi posao, uvjeti su top, plaćaju mi i smještaj i evo mi sad ubija volju govoreći kako će mi tamo biti užasno i sad me odmah hvata panika.. Ne pada mi napamet da trpim sr*nja pa makar pala na dno.. Ajde me bar vi podržite jer mene ovo ubije u trenu. Imam 27godina..
1490
47
77
share
odobravam
osuđujem

#3159680
08 May 24
Malo mi je falilo da punicu na glavu izbacim iz kuće. Dolazim iz radničke porodice. Uspio sam, u današnjoj ekonomiji, bez roditeljske pomoći da kupim stan,na kredit naravno, koji bez problema plaćam, i odličan auto. Da bi ona, u mojoj kući, pred mojim prijateljima i porodicom, nonšalantno izjavila kako je njena ćerka skromna. Kako je mogla ona i za nekog bogatog ali njoj to nije bitno. Nisam htio da brukam ženu, diskretno sam joj rekao, da joj fino kaže da ode, inače ću je ja izbaciti. Ne smatram sebe da sam bogat, ali boga mi nisam ni siromah neki.
1699
167
96
share
odobravam
osuđujem

#3159644
08 May 24
Ne zamjeram roditeljima što me nisu stambeno zbrinuli, našli mi dobar posao, kupili auto, novčano me pogurali dok ne stanem na noge. Nije to njihova dužnost sve to ću postići sam. Zamjeram im što me uspoređuju s ljudima kojima su roditelji omogućili sve to i pitaju kad češ ti kao on/ona?
1740
51
39
share
odobravam
osuđujem

#3159839
07 May 24
Prestao sam da pušim sa 29 godina zbog devojke u koju sam se zaljubio. Rekla mi je da ne može da bude u vezi sa pušačem. Od puberteta pati od migrena i između ostalog duvanski dim joj je okidač. Prvo sam mislio da traži izgovor da me otkači. Kad sam skontao da priča istinu, rešio sam da prestanem i sada smo godinu dana u vezi.
1678
41
27
share
odobravam
osuđujem

#3159624
07 May 24
Što sam starija, sve više verujem da treba raskidati na prvo neslaganje. Suludo mi je da ja sa nekim moram da razgovaram i da mu objašnjavam da ne treba da lajkuje druge žene, da ne treba da ćuti ako me neko od njegove porodice ili prijatelja otvoreno ponižava ili da očigledno blene u neku zgodnu devojku koja prolazi. Pravimo od muškarca debile kojima sve mora da se objasni ili nacrta. Ako odrastao muškarac ne ume da se ponaša, nemam ja šta da ga učim i vaspitavam. Isto važi i obratno, ako se žene ponašaju tako. Svi oko mene koji su u vezama pravili kompromise i imali razumevanje za sve i svašta su sada u nesrećnim brakovima. Skoro mi baš drugarica priča o nekoj bezazlenoj situaciji u vezi i da je tada trebalo da ode. Sad ima mala deteta i nije tako lako otići. Treba otići kad jeste lako, kad si mlad i slobodan da ne gubiš vreme.
2046
138
153
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva