Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3133388
06 Sep 23
Visoka sam 189 i nije mi jasno odakle uopšte ideja nižim momcima da mi priđu? Zar treba da imam osećaj da sam snažnija od njega, kao da sam mu mama? Kako ne shvatate da mi žene preziremo kada je momak niži. To je kao vama debela devojka sa brkovima. Dugo sam bila u sportu i imala sam sreću da mi svi bivši momci budu sportisti. Otkako ne treniram, retko gde mogu videti a kamoli upoznati momka za sebe koji je pristojne visine za mene.
426
2005
274
share
odobravam
osuđujem

#3133224
06 Sep 23
Koliko sam se samo plašila šta će biti kada mu kažem da sam trudna, pošto smo kombinacija… Kad ono čovek presrećan, tri dana se veseli, obasipa me poklonima. Pitao me da obznani vezu. Spremila sam sve planove za block, kad on pominje svadbu i prelazak u njegov stan, čak mi i ključeve od manjih kola dao jer ne mogu da idem više pešice, sada samo “izležavanje” kako on kaže. Nije mi žao što sam zanela da se razumemo (ja 33), dete je plod najveće požude, gorim na svaki njegov dodir (on 42), krupan i zgodan i slobodan. Šta ću dalje ne znam ali planiram da rodim.
2261
236
103
share
odobravam
osuđujem

#3133664
06 Sep 23
Ostala sam trudna posle dve godine pokušaja (prirodnim putem). Muž mi svako jutro kad ide na posao ljubi stomačić. Zahvalna Bogu na ovom blagoslovu.😊
3050
82
23
share
odobravam
osuđujem

#3132938
05 Sep 23
Preselili smo se u drugi grad i upoznali nove prijatelje u zgradi. Lepo smo se družili, pomagali. Ali mislim da su malo prešli granicu. Oni imaju psa koji je jako star, a pritom je jako anksiozan,bukvalno pas ne može dva minuta da ostane sam. Oni su u zadnjih par meseci konstatno na putu, što poslovnom, što zbog provoda. Ja sam tog psa pričuvala do sada minimum jedno 6 puta po nedelju dana. Muž i ja inače radimo od kuće, ali poslednji put kad sam ga čuvala morala sam da idem do kancelarije. Moj muž je totalno poludeo sa njim, us*ao mu se triputa, konstatno kuka, laje. Plus smo mi naše obaveze za vikend morali da odložimo zbog njega. Ja sam im kad su se vratili s puta to rekla i naglasila da ne bi želela da se svađamo oko psa, ali da ne racunaju više na moju pomić ukoliko planiraju da putuju radnim danima. Na šta se gospodin naljutio i prokomentarisao ‘Pa kakv je to čovek kome smeta jedna životinja?’. Pa kakav si ti čovek kad svog psa ostavljaš kome stigneš??!!
2448
51
60
share
odobravam
osuđujem

#3132937
05 Sep 23
Ne volim svoju novu djevojku, ružna je, debela, ima preko 100kg, u restoranu jede ćevape, pije pivo, gadi mi se, ne mogu je poljubit, ne šminka se, ona se u mene zaljubila, ljudi joj se smiju na ulici, sa njom sam samo da nisam sam.
118
2991
96
share
odobravam
osuđujem

#3135840
05 Sep 23
Ja svojoj djevojci nisam dozvoljavao da ide na more bez mene. Ne zato što sam ja zatupljeni Balkanac, već zato što smatram da zauzeta djevojka nema šta da ide na more bez svog partnera. Naravno da nisam ni ja išao bez nje. Ona je prvu našu svađu iskoristila i pošla je na more sa drugaricama 3 dana. Pri tome, mi nismo bili raskinuli, obična svađa bez nekog prevelikog razloga, samo smo se tu noć rastali malo tenzičnije ali ništa strašno. Mnogo je volim ali kad se vrati staviću tačku na naš odnos. Jer ako si spremna da u svakoj svađi prekršiš neki naš kodeks ili da mi radiš nešto što mi smeta iz inata kad smo posvađani, ja s takvom osobom nemam šta da tražim.
1496
3086
255
share
odobravam
osuđujem

#3133088
04 Sep 23
On kaže da sam ja surova jer sam ga ostavila zbog toga što me je prevario! Ljudiiii ja sam surova?!
1669
58
63
share
odobravam
osuđujem

#3132452
04 Sep 23
Sa mužem sam 9 godina, u tih 9 godina sam ga vidjela samo 2 puta kako plače. Prvi put kad sam mu rekla da sam trudna i drugi put u rađaoni. Kada imamo problem, uvijek prvo napomene "sve će se riješiti, bitno je da smo mi zajedno". Zaista sam sretna što imam divnu dušu pored sebe.
2676
55
26
share
odobravam
osuđujem

#3133090
04 Sep 23
Zanima me mišlenje, imam sina i odgajam ga da postane muškarac. Dakle red, rad, odgovornost, disciplina, jak, pametan, pristojan, pošten. Prolazi s odličnim ocjenama, upisuje fak koji želi od šale, sportista je rekreativno tajlandski boks i nogomet, sam je birao ja sam mu samo rekao bilo bi dobro da ideš jedan sport gdje se boriš sam pobjedit sebe i jedan gdje se naučiš biti dio time jer mislim da je oboje bitno. Svo slobodno vrijeme provedem s njime i kčeri i poučavam ih stvari koje ne uče u školi, od ekonomije i politike preko preživljavanja u prirodi gdje odemo 2 sedmice s 2 naprtnjače nas dvojica. Učim ga da treba biti muško znat obranit sebe i slabije kada je to jedini izbor. Dovodi ga policija ko zadnjeg kriminalca jer je složio na pod dva pijana mangupa koji su udarili curu koju poznaje. Dobio je posjekotinu nožem pri tome kojeg je jedan od njih povukao da mu zaprijeti. Pita me sin: Čale gde sam pogriješio što sam tebao pustit da je biju? Ja mu ne znam reč i ne mislim da je.
2645
116
96
share
odobravam
osuđujem

#3131375
04 Sep 23
Iskreno mislim da ni jedan poslodavac ne bi nikad zaposlio mladu ženu da ne mora. Apsolutno nemam ništa protiv ženskog pola, ali jednostavno ne može se protiv prirode. Žene i treba da rađaju dok su mlade i najzdravije, ali to onda jako utiče na posao. Oni to namerno rade kako druge konkurentske kompanije ne bi mogle da ih javno kritikuju po tom osnovu i samim time naruše imidž firme. Realno gledano nikom se ne isplati zaposliti ženu koja u narednih 5 godina neće zapravo raditi 3, kolko god ona bila genijalna. Ovo nije nikakva kritika, samo kažem kako jeste... Period u kojem žena ne radi, nego brine o detetu je jako dug i jednostavno nerealan za današnje vreme.
270
1899
129
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva