Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3093846
22 Nov 22
Mojoj sestri su prije 5 godina umrli sinovi ( blizanci) i muž u prometnoj nesreći, a ona je u međuvremenu bila u 9. mjesecu trudnoce. Nosila je djevojčicu. Od prevelikog šoka kada je saznala, porod je krenuo i nažalost rodila je mrtvo dijete. Pritom, mjesec dana prije nesreće umrla nam je majka za koju je bila jako vezana. Prošlo je 5 godina i moja sestra je i dalje na psihijatriji i za nju je svijet stao. Ne prepoznajem je više, mislim da ni ona mene, nije više svoja, bol ju je uništio. Uvijek je posjećujem, ali ja više ne vidim svoju sestru u njoj. Volim je svim srcem i sve bi dala da joj pomognem, ali moje sestre više nema. Do prije 6 godina, bila je uspješna pedijatrica, sportašica, predivna majka, imala je sve. Srce mi puca već 5 godina.
4280
55
98
share
odobravam
osuđujem

#3093988
22 Nov 22
Večeras sam prisustvovao kako devojka fizički nasrće na momka koji vidno ne želi da pravi incident. U toj celoj njenoj havariji, on nju odgurne od sebe. Ja sam doleteo napadajući momka što ju je gurnuo na šta je on meni rekao ,,E moj druže ne znaš ti šta ja trpim već 5 godina,, Pokušao sam da smirim devojku koja ga je idalje napada. Pozvao sam policiju i budući da sam muško nisam hteo da je udarim. Izvadio aam telefon i snimio celu situaciju, čisto da se momak opravda policiji. Počela je da me napada i kad je provalila da snimam odjednom je povukla kandže, na šta sam joj rekao ,,Oćeš me sad udatiti, oćeš ku*ac,,. Moji ukućani koji su izašli, svi su mi vikali da uđem unutra jer to nije moj problem i da me se ne tiče. Tom momku niko nije mogao pomoći osim mene, ta devojka će posle da kaže kako ju je fizički napastvovao i da je nasilnik. Izderao sam se na svoju porodicu kako smo svi postali jajare i go*na umesto da pomognem srbinu svome. Poruka cele priče: Pomozimo jedni drugima.
2045
356
84
share
odobravam
osuđujem

#3093739
22 Nov 22
Sad sam ušao u vezu sa razvedenom ženom i mislim nikad više. Odmah da kažem nemam ništa protiv toga što je razvedena, nego zbog drugih stvari. Sakrivaj se od dece, da je ne bi zamrzela zbog naše veze. Sakrivaj se od bivšeg muža, da joj ne bi pravio probleme. Sakrivaj se od njenih roditelja da je ne odbace. Sakrivaj se od komšija da ne bi neko nešto rekao. Šta god bih više rekao, pomislićete nešto pogrešno ali ovo je pakao. Raspadam se a ne mogu ništa da učinim da se nešto poboljša. Zaslužila je miran i normalan život ali bojim se da nema načina da se to ostvari. Znam samo da zbog sebe samog i svog zdravlja moram da učinim nešto što nisam ni hteo da pomislim, da se udaljim.
2123
101
88
share
odobravam
osuđujem

#3094323
21 Nov 22
Jednom sam u osnovnoj školi drugu zaostalom u razvoju ukrao flašicu sa vodom, ispraznio je, pa zatim napunio onom iz wc šolje.
97
3517
80
share
odobravam
osuđujem

#3094209
21 Nov 22
Bivši dečko me tokom svake veće svađe ostavljao, prekinemo na tjedan, dva, te se javi i moli za oprost. Takva veza nam je trajala 4 godine. Nakon svakog prekida sam plakala, patila, ispočetka preživljavala prekid. Ponovno me ostavio, te sam prihvatila to kao "dobar dan", molio me nakon 2 tjedna da se vratim i čudio se kako je meni tako jednostavno sve ostaviti iza sebe i kako sam samo tako prestala ga voljeti. Istina je da sam ja nas prekid isplakala davnih dana i tokom veze preboljela. Ljudi, ne radite to, učite na tuđim greškama. Svaki odlazak boli, ali 50-i put vaš odlazak ne znači više ništa.
2940
59
48
share
odobravam
osuđujem

#3093984
20 Nov 22
Slušao sam iskustva žena, čitao komentare ovde i rešio da preuzmem pola kućnih poslova. Nekad i više, zavisi od obaveza na poslu. Žena je u početku bila skeptična, čudila se šta mi bi, a sad blista. Raspoloženija je, sva lepršava i mirišljava, primećujem da su i deca vedrija kad je vide takvu. Vratio joj se sjaj u očima, seks inicira sama i rado eksperimentiše. Nije se ni ranije žalila, ali izgleda joj ovo neuporedivo više odgovara. Bogami i meni, volim da je vidim ovakvu.
4746
147
156
share
odobravam
osuđujem

#3094257
20 Nov 22
Za vikend sam otišao sa najboljom drugaricom na odmor. Sve je bilo super i ceo put pričamo da se podrazumeva da neće biti ništa između nas (između ostalog sam se ložio na nju pre dve godine i uvek se zezamo na temu seksa i pričamo jedno drugom naše situacije i svaku stvar koja nam se događa generalno) jer smo najbolji drugari već 6 godina i znamo jedno drugo u dušu a pritom oboje smo zauzeti duže vremena. Popilo se tu prilično dosta alkohola, u drugim sobama je bilo hladno i odluka je bila da spavamo u istom krevetu jer nije prvi put da spavamo u istom krevetu. U toku noći se okrene da me poljubi u obraz jer sam je pokrio jer se otkrila. U tom trenutku sam se ja slučajno pomerio i njena polovina usne je završila na mojoj, znam da nije bilo namerno sa njene strane. U toj sekundi se okrećem ka njoj i poljubim je na blic i kažem joj sad smo 1-1 i ne pomeram se dalje od 3cm od njenih usana. Nastao je strastveni poljubac i sex. Osetio sam magiju u tom poljubcu i ludu strast. Ne kajem se.
952
2440
152
share
odobravam
osuđujem

#3093402
20 Nov 22
Ide mi na živce kad kolegice spominju konkretno trošak za frizuru i šminkanje (pa i za odjeću) za tuđu svadbu. Ako ne znaš da opeglaš kosu i staviš bilo kakve šminke uz pomoć YouTubea ti si ukratko nesposobna da izgledaš uredno za bilo koju priliku i to stvarno nije za komentarisanje, niti za traženje sažaljenja na radnom mjestu gdje radiš dva dana da bi pokrila ta dva troška.
1403
751
120
share
odobravam
osuđujem

#3093443
20 Nov 22
Moj muž je na svadbu zvao svoju dobru prijateljicu koja već godinama živi u inozemstvu. Prvo je rekla da ne može doći jer joj put jako skup, a na kraju se pojavila bez najave na dan svadbe. Mene je ovo jako pogodilo jer ga nisam nikad vidjela sretnijeg. Meni se nikad nije toliko radovao, iako smo dugo bili u vezi na daljinu. Naravno, to nam je i uništilo odnos i več se razvodimo. On je ipak shvatio da voli nju. E da je barem došla koji dan ranije, mogla bih otkazati svadbu. Više ne mogu vjerojati muškarcima koje imaju bliske ženske prijateljice.
3180
240
91
share
odobravam
osuđujem

#3093931
18 Nov 22
Hoćete li pustiti ljude da žive?! „Haha vidi, šta će sa mlađim, izigrava mu mamu... Vidi je, sa starijim, sigurno je sponzor... Ne radi – lenčuga, parazit... Radi – a konobar, pa to i nije nešto, butikašice na*rkane... Vidi je kako se obukla, šta će mu ta kosulja...“ Još kažete ne treba da vas zanima tuđe mišljenje, a toliko ste dosadni da ga svima kažete i toliko osuđujete. Ljudi, ohladite. Kakav smo grozan i zao narod.
2575
139
63
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva