Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3150570
13 Feb 24
Razumijem da mnogi koriste mašinu za suđe ali da osoba koja živi sama ima mašinu, i još stavlja prljavo suđe da stoji u njoj po 3 dana dok se ne nakupi..! 🤮 Jedino ako je starija osoba ili neko ko je bolestan, razumijem. Pa za vrijeme dok mašina opere, mogla bih oprati sve suđe koje imam u stanu. Negdje na nekom forumu pročitah da čak neke mašine peru i po 6 sati! 😲 Ako je osoba zdrava, mislim da nema potrebe za njom + struja, tablete za pranje itd., sve to košta. Ja čim pojedem odmah operem, ne volim da mi stoji prljavo suđe.
403
1578
136
share
odobravam
osuđujem

#3148262
13 Feb 24
Imam kumu koja godinama pokušava da se ostvari kao majka. Često je čuvala moju decu, ali nikad svo troje. Znam da su nemirni, kod nas je uvek vika i dreka. Zamolim je jednom da pričuva svo troje jer smo porodično išli na proslavu pa svekar i svekrva nisu mogli da uzmu makar najstariju ćerku. Ona je nekoliko sati bila sa njima. Kad smo došli i ona krenula da ide kući deca su plakala za njom. Bilo mi je čudno jer nikad ne plaču za gostima. Kad sam pogledala kamere iz njihove sobe gde su proveli većinu vremena, toliko sam plakala. Uspela je da ih udruži, svi su se zajedno igrali, skakali, imali neke svoje koreografije, valjali se, smejali. Čak su bili mirni i dok im je čitala jer kako kaže Deki "Mama ona ima supermoć, može da promeni glas". Kao Bog takvim ljudima ne da decu. Mislim da bi bila divna majka!
4487
49
57
share
odobravam
osuđujem

#3150477
13 Feb 24
Tek sad sa 40 kad mi je žena trudna s blizancima vidim koliko sam zapravo umoran od toga i koliko mi se ne da prolaziti kroz sve to u tim godinama. Život bi mi bio mnogo bolji da sam bio u mogućnosti imati djecu u dvadesetima pa da ih sad kad počinje moj suton već gledam ko odrasle ljude - sve i da je manje para, opet bi bilo više sreće, ali nažalost životne prilike mi nisu to dozvolile i svoju odabranicu sam našao mnogo kasnije, tek kad sam postao situiran čovjek sa riješenim svim egzistencijalnim pitanjima. Sad, iako su djeca razuman sljedeći korak, sve mi se to čini nekako kasno za obitelj, ta djeca će morati biti njena briga, druge nema. Sve i da zatraži razvod, ne bi mi bilo drago ali barem bih se oslobodio i mogao raditi šta me volja. Ne znam više šta da kažem...
189
2791
153
share
odobravam
osuđujem

#3146289
13 Feb 24
Taksista sam i pre neku noć, oko pola jedan, vidim ženu koja drži devojčicu u rukama i maše mi da stanem. Odmah sam se parkirao blizu njih i izašao da joj pomognem da uđe. Međutim, ona mi je pre ulaska stidljivo rekla: "Njen otac nije hteo da je vozi, jer kaže da mu se ne ustaje iz kreveta i da ga ne budim. Nemam nikoga drugog da pomogne, a ne znam šta joj je. Hitna neće da dođe po nju. Imam samo 500 dinara u novčaniku. Ako možete, odbacite me za taj novac dokle možete, pa ću posle peške sa njom do hitne pomoći." Rekao sam joj da uđe, odvezao je do hitne i rekao da ću ih sačekati da izađu i vratiti ih kući - besplatno. U toku vožnje sam saznao da je razvedena i da njenog bivšeg boli uvo za ćerku. Nije puno to što sam učinio, ali barem malo sam im pomogao.
5864
53
82
share
odobravam
osuđujem

#3150376
12 Feb 24
Mislio sam da imam najljepšu curu u gradu, dok nisam upoznao njezinu prijateljicu. To je žena iz mojih snova, ali je jako nesigurna i nema pojma koliko je lijepa. Mislim da sam se zaljubio i ne znam što da radim...
112
1793
55
share
odobravam
osuđujem

#3150476
11 Feb 24
Sviđaju mi se samo djevojke kojima je glavni cilj u životu udati se i biti majka. Nažalost, takvih je veoma malo, bar onih pristojnih kriterijuma jer sve takve bi ili da se udaju veoma bogato ili se stide priznati. Uglavnom naletim na one karijeruše i avanturistice koje mi se gade. Takve iskoristim za zabavu i odbacim, a ponekad prije toga dobro odglumim tako da se zaljube u mene i nazivaju me kad prekinem sav kontakt. To je neka moja osveta ovom društvu.
243
2231
133
share
odobravam
osuđujem

#3150661
11 Feb 24
Moj sin od 12 godina je hteo da plati pljeskavicu nepoznatom dečaku koji nije imao novaca. To mi je ispričala radnica koja radi na tom kiosku. Bila sam oduševljena i preponosna i kad sam ga pitala za to on mi je rekao: "Da, mama istina je ali je Nikola(vlasnik), rekao da nema potrebe da ja plaćam, da kod njega niko neće ostati gladan i častio tog dečaka pljeskavicom."
2502
25
25
share
odobravam
osuđujem

#3146139
11 Feb 24
Najljepši muškarac je muškarac sa lijepim manirima, načitan, lijepo obučen i džentlmen. Manite me tih mafijaša, droga, kajle, trenerke...kako je to bilo kome lijepo. Ako ikad budem imala sina naučiću ga da bude gospodin.
1792
75
65
share
odobravam
osuđujem

#3150844
11 Feb 24
Nedavno pošaljem prijavu za posao kojim nisam bila nešto naročito oduševljena, iako je bio u struci, ali ipak odem na razgovor čisto kako bih ispunila kvotu koju sam sama sebi zadala. Inače, ta firma slovi za izrabljivačku i gdje god sam se raspitala, niko sa njima nema lijepa iskustva. Želeći da ih skinem sa dnevnog reda, nastupim krajnje arogantno, tražeći bezobrazno visoku platu. Jutros me obavještavaju da sam primljena, da im se svidjelo to što znam da cijenim sebe, da je njihovom timu potrebna baš takva osoba. Ponudili su i platu koju sam tražila uz još poneke bonuse. Evo, još sam u šoku...
1540
40
32
share
odobravam
osuđujem

#3146136
10 Feb 24
Ako ste ćerkama zvocale da završi fakultet, da ima svoj dinar, da ste mladost dale na pranje gaća mužu (njenom ocu), da ste otrpele i poneki šamar da bi održale brak, da s..s dosadi posle godinu dana, da nista sebi nište kupile, samo deci i mužu i kuhinji...ne očekujte da će da se uda!!! Ne zvocajte joj što nikog nema, a u njenim godinama već ste je u školu vodile! Ona živi taj život koji ste sebi oduzele ,,groznom udajom".
2128
116
87
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva