Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3021537
06 Sep 21
Slagao sam koleginicu sa posla da mi se jako sviđa i da ne mogu da prestanem da mislim na nju, a zapravo je jako naporna i dosadna, pa nisam znao kako da je iskuliram za kafu. Samo ću vam reći da je upalilo, počela je da me izbegava :D
2369
199
31
share
odobravam
osuđujem

#3021381
06 Sep 21
Da sam se udala prva ja bih na svadbu zvala sve svoje drugarice i drugove. Sada pošto se udajem poslednja u društvu i van njega zovem samo tri osobe. Svi su se udavali i ženili, a mene nisu zvali. Nisam godinama shvatala zašto, dok mi skoro jedna osoba nije rekla da su mislili da ću zauvek biti sama i da takva dešavanja nisu za mene. I još se ljute što sam prekinula druženje sa njima, šta kao družimo se ali nisam dovoljno dobra za svatove?
2720
71
57
share
odobravam
osuđujem

#3020932
06 Sep 21
Želje izgleda se ostvaruju kad ih prestaneš želeti. Iako na početku tridesetih, posle svadbe, suprug i ja smo toliko mnogo želeli decu ali nekako nam se nije dalo. Svašta smo probali itd. Posle 2 godine pokušaja nekako sam se pomirila i naučila živeti sa neugodnim pitanjima, situacijama i svojim maštarijama. Jedno jutro je bivša mom suprugu dovela dete i ispričala svoju priču, te otišla u inostranstvo izgleda za zauvek. Nisam znala kako se ponašati ali sam odlučila da dete nije krivo za ništa i eto prigrlila ga svim srcem, a time spasila svoj brak ali i sebe raznih pitanja i maštarija, da bi juče shvatila da već 2ipo meseca nisam dobila, odradila test i hvala velikom Bogu trudna sam. Eto tako, jednostavno, neočekivano. Danas spremam iznenađenje za muža.
5843
122
52
share
odobravam
osuđujem

#3020861
06 Sep 21
Pazite šta mi je napravila jedna. Jako lijepa djevojka, čak sam provalio da imamo i iste stavove što se tiče pogleda na svijet, politike, itd... Ipak, nije bila zainteresovana za komunikaciju sa mnom. Čak nije igrala ni toplo-hladno, jednostavno na moje poruke je odgovarala što kasnije i što kraće. Onda je skroz prestala da odgovara. Poslao sam joj tako 6-7 poruka za koje sam znao da će ostati neodgovorene, kontam kod ove ne mogu niže past, nemam šta izgubit. Nakon toga prošlo je nekih 8 mjeseci našao ja top djevojku, kad jedan dan donese meni ona skrinsuteve od ove, sa pričom kako sam je proganjao, smarao... Baš me ponizila. Otišao sam joj kući na vrata, pozvao je da izađe ispred i pred roditeljima joj napravio bar neugodnost. Pa čekaj, ako te neko ne zanima a smara te- jel teško to reči ili blokirati? Hajde nisi... al što onda nakon godinu dana skoro ideš gledat s kim je u vezi, a onda vadit prljav veš i to poturat njegovoj djevojci s kojom u životu nikakav kontakt imala nisi...
3383
316
115
share
odobravam
osuđujem

#3021083
06 Sep 21
Onaj sam što je čekao ispred ulaza sad u subotu da razgovaramo jer me je otkačila zbog glupog instagrama i razgovora sa ženama. Da kažem samo da je izašla posle nekoliko sati i da mi je rekla da nema mogućnosti da budemo skupa nikad više. Oči joj bile hladne a pre 7 dana me gledala zaljubljeno ko curica. Uplatila je letovanje za nas i čarter, ja bi joj dao pola keš, pitao sam šta ćemo s tim kaže ništa neka propadne ko i mi što smo. Ne razumem kako toliko ne može da oprosti grešku na početku. Užasno mi je krivo ali ja bi njoj oprostio, ozbiljni smo ljudi u godinama. Užasno mi je krivo toliko mi je žao. Jako je teško naći da ti neko odgovara u ovim godinama. Evo ne znam ima li ko neki savet? kako da je ubedim da mi nisu važne te žene na mrežama, to sam iz dosade radio. Kaže ne veruje mi više i da sam samo nju hteo ne bi to radio i da sam dokon. Kaže takav joj stres ne treba. Šta da radim, ne želim da je pustim kad smo jedno za drugo. Zaljubio sam se ko tetreb ovde priznajem. I šta sad?
298
3665
220
share
odobravam
osuđujem

#3021292
06 Sep 21
Zamerala mi je frizuru, promenio sam je zbog nje. Zamerala mi je oblačenje, promenio sam i to zbog nje. Zamerala mi je životna shvatanja, prilagodio sam ih zbog nje. Govorila je da sam neradnik i lenjivac (ostao sam bez posla zbog korone), a onda sam 3 posla promenio i pokazao joj da mogu da budem fizički radnik, iako imam diplomu fakulteta. Zamerala mi je što mi je plata mala i što živim sa roditeljima. Pre tri dana sam dobio poziv za posao u struci, koji čekam godinama, uz pomoć koga ću doći do kredita za stan. Naravno, nismo više zajedno. Nemojte menjati sebe samo da bi ste se dodvorili nekome, jer šta god da uradite, neće biti dovoljno. Verujte u sebe, u ono što jeste, jer takvi kakvi ste, nekome će te biti najbolji.
4180
142
83
share
odobravam
osuđujem

#3021313
05 Sep 21
Nekolicina prijateljica i prijatelja posećuje psihoterapeute. Ne vidim ništa loše u tome, štaviše, planiram i sama da krenem, ali me iskreno zanima da li se psihoterapeuti pridržavaju moralnog kodeksa i ne pričaju kolegama, porodici i prijateljima o svojim pacijentima? Manji je grad, pa me to malo plaši.
2075
81
69
share
odobravam
osuđujem

#3021184
05 Sep 21
Skoro sve moje moje drugarice imaju decu. A ja sam upravo završila sa čitanjem Harry Pottera. Imam 32 godine.
2001
412
54
share
odobravam
osuđujem

#3021282
05 Sep 21
Danas sam počela osjećati bebine pokrete u stomaku. Ovo je jedan od najljepših osjećaja u životu.
3622
121
57
share
odobravam
osuđujem

#3021321
05 Sep 21
Dečko mi je iznajmio ponija za rođendan. Znate, onog malenog konja kojeg djeca imaju nekada na rođendanima i tako. Uvijek sam ga kao dijete željela za rođendan. Ne da mi ostane zauvijek, nego da ga mogu jahati malo, ali moji roditelji su mislili da je to glupost. Imali su novca, samo nisu htjeli, dijelom zbog takvih stvari i ne želim ništa s njima u životu. Ali nebitno to, kao što sam rekla, uvijek sam htjela ponija. I ove godine, dečko mi je iznajmio. Ljudi, vi ne znate koliko sam ja plakala. Ne radi se o poniju ili novcu, nego o pažnji i ljubavi koju sam dobila od njega. Znao je da sam to htjela kao dijete, ali nikada mu nisam natuknula da želim ponija sada. Ali učinio je to. Imala sam ponija. To je bio najljepši poklon koji sam ikada dobila i uvijek će mi ostati topla uspomena oko srca koju nitko neće moći uzeti.
5602
228
58
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva