Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3077185
01 Aug 22
Upravo sam ušla u stan i videla da je cimerka imala seks na mom neraspremljenom krevetu sa svojim dečkom. Ostavila sam ih same sinoć i lepo joj rekla da ga ne uvodi u sobu, i sad na čaršafu vidim tragove. Gadim se samoj sebi jer nemam petlju da joj kažem šta imam, pa ću umesto toga da krenem da zaključavam sobu i nosim ključ.. Nisam imala predstavu dok nisam došla u ovaj stan koliko ja zapravo nemam htabrosti da se zauzmem za sebe i da kažem šta stvarno mislim. I pritom razmišljam i ne mogu da verujem da daje sebi za pravo da se tako ponaša, i da nema poštovanje prema tuđem prostoru.
2047
109
61
share
odobravam
osuđujem

#3078739
31 Jul 22
Imam jednog prijatelja, i smatram ga pravim mangupom. Ne priča puno, uglavnom šuti u društvu. A kad vidi nepravdu odmah skače da djeluje, vozi ekstra auto, izgleda kao sa modne piste, uvijek pun novca, i radi dva posla da ne zavisi od drugih. Redovan je u gym-u. A ono što ljudi ne znaju jeste da živi sam sa majkom i brine se o njoj. Kuha, pere, čisti, plaća račune, pije sa majkom kafe i ide sa njom u goste. Neće da se hvali pa o tome ne priča. A djevojke misle da je mafijaš i neće sa njim. On im prešuti ovaj drugi dio priče. I onda kažu žene "nema pravih muškaraca". Svašta.
3391
419
131
share
odobravam
osuđujem

#3076905
31 Jul 22
Devojke poručiću vam da se svi mi mlađi momci koji lepo izgledamo, manekenski, se ložimo na žensku energiju. Koja je u Srbiji i na zapadu sve ređa kod žena. Ne zanima me koliko zarađuješ, ne zanima me toliko kakve si*e imaš, du*e, oblik usana, nos, itd personality da nisi debil i loša osoba i baš baš glupa. Ženski glas da mogu da te slušam 6 sati. Sva sreća pa imamo azijatkinje koje toliko zrače tom nekom ženskom energijom. Hvala bogu pa sam belac i visok. Dosta mi je toksičnih žena zatrovanih feminizmom. Neću toksične manipulatorke, za bolji seks moraš da me uhvatiš za vrat, gurneš na krevet, skočiš na mene, zagrizeš me za usnu ili kažeš nešto bezobrazno.. Nešto uradiš konkretno otkud znam.. A ne da igraš te toksične igrice i svađe koje su na nivou 15ogodišnjaka. Ajde pozdrav.
849
3305
182
share
odobravam
osuđujem

#3076912
31 Jul 22
Mom momku, sa kojim sam 3 ipo godine u vezi, umrla je majka dan pre mog rođendana. Na moj rođendan je sahranjena. Meni je to sada najgori dan u životu i ne znam šta da radim. Kako da slavim i da se radujem rođendanu, kad se setim nje. Duša mi se raspada...
2018
78
96
share
odobravam
osuđujem

#3077175
31 Jul 22
Živim u Kotoru i trenutno sam u drugom stanju. Došla mi je u goste dobra prijateljica iz Beograda, pa je zajedno sa mnom otišla do ginekologije, jer sam zaboravila neke papire kod doktorke. Ulazimo unutra, ona odjednom prebledela, samo što se ne sruši. Jedva je izašla napolje. Ispostavilo se da je u ordinaciji videla sliku doktorke na kojoj je sa mužem i detetom. A muž je njen dečko već neko vreme. Ne može da dođe sebi. Ne zna da li da kaže toj ženi sa kim zapravo živi, ili da samo prekine svaki kontakt sa njim.
2175
63
91
share
odobravam
osuđujem

#3076966
31 Jul 22
Trudna i sama otišla na kratak put da pobegnem od vrućine. Usput, pogodim slučajno neki posao, pored svog redovnog. Volim spontanost, da budem sposobna, jaka. I za dete je borba bila kroz vantelesne. Majka mi je samo na to rekla, nije sve u parama. Kad sam upisivala jedan od najtežih fakulteta, rekla je zakasnila si dve godine, kad sam završila prvu godinu, rekla je krišom koleginici preko telefona da ne čujem da mi daje rok do druge godine. Kad sam raskinula sa momkom, rekla je ma on te garant varao već dugo sa nekom uporedo da me uteši što nije bila istina. Kad sam bila u dugoj vezi, ogovarala me je pred kolegama da sam glupa što sam toliko dugo u vezi, sa inače sadašnjim mužem. Sad kad pričamo o tome, pred nekim nepoznatim ljudima glasno kaže do sad bi ga odrobijala dva puta a nema razlog, ona boljeg zeta a ja boljeg muža ne mogu imati. Ona je uvek žrtva svih, a ovamo se busa da je najveća podrška.
2317
118
66
share
odobravam
osuđujem

#3078855
31 Jul 22
Upoznam prelijepu curu. Pristane da izađe sa mnom, ja u šoku jer je izvan moje lige. Bili smo kratko zajedno. Ubrzo sam shvatio da nemamo ništa zajedničko. Ne trenira, ne voli filmove, ne voli umjetnost, zadnju knjigu je pročitala u srednjoj školi i ne voli da čita, neće da vozimo biciklo, neće da planinarimo, neće u muzej i ne zanima je istorija, ne voli sport, smaraju je serije koje ja gledam, smeta joj što igram video igre, smetaju joj moji drugovi, smeta joj moj posao, ona bi u klubove - ja ne bih. Jedino sam sa njom mogao da idem po kafićima i restoranima. Kada sam je pitao šta radi kada je kući i šta joj je hobi samo me zbunjeno pogledala. Jedina zanimacija joj je slikanje i izbacivanje tih slika na instagramu. Nisam sa njom imao o čemu da pričam, u ništa se ne razumije. Čak sam shvatio da ne zna ni tablicu množenja. Dogovorili smo se da nismo jedno za drugo. Stvarno tužno jer nikada nisam upoznao ljepšu djevojku u životu, kako može biti tako prazna..
3410
253
173
share
odobravam
osuđujem

#3079028
31 Jul 22
Pre nego što smo se upoznali muž je već 8 godina otplaćivao stambeni kredit, posle venčanja tražio mi je kiriju narednih 15 godina koju bi ubacivao u taj kredit a u slučaju razvoda da mi vrati evre koliko sam uložila. Kako mi je to bilo suludo predložila sam da kupimo zajednički jednosoban stan a on nek renta taj njegov pa nek rentom pokriva kredit tamo, nek imam svoj krov nad glavom pa kad se rode deca imaćemo 2 stana. I to je funkcionisalo nekih par meseci dok Svekrva nije rešila da se useli kod nas da malo uživa u Novom sadu jer se tek penzionisala, imala je ideju da spava u kuhinji i da živimo ko sardine u jednosobnom stanu 30 kvadrata. Izbila je žestoka svađa što su se to dogovorili bez pitanja jer sam suvlasnik i plaćam sve pola. Na kraju je rekla da će se doseliti za godinu dana kad se rodi beba da nam pomaže. Ja ne verujem koji bezobrazluk, bezobzirnost, preselo mi je sve i stan i sav trud uložen u brak. Nemam reči.
2716
118
87
share
odobravam
osuđujem

#3078843
31 Jul 22
Drugaricin sin mi je markerima crtao po patikama dok smo mi pile kafu, patike su mi stajale u njihovom hodniku pa to nismo primetile. To su mi bile nove patike i bele su boje i sada su uništene. Probala sam sve ali ne može da se opere. Drugarica se ponudila da mi kupi nove i poslala sam joj link gdje može da ih naruči. Ona se šokirala kada je videla da te patike koštaju 200 eura i rekla je da joj ne pada na pamet toliko da daje i da sam ja sama kriva kada kupujem toliko skupu obuću. Rekla sam joj da je moja stvar koliko ću SVOJIH para davat na SVOJU obući i da je njena odgovornost da vaspita svoga sina i da plati za štetu koju je on napravio. Blokirala me je na svim mrežama. Mogu li da je tužim? Iako me je blokirala imam poruke kao dokaze da je njen sin to napravio. Ne znam da li je vredno toga, jer ću advokata više platiti nego što ću dobiti novca a opet ne želim da popustim.
3208
544
289
share
odobravam
osuđujem

#3078746
31 Jul 22
Razmišljam da pratim prijatelja i oženim curu manje lijepu, ali sa bogatim roditeljima. Gledam prijatelja, živi ko kralj doslovno. Do jučer konobario, a danas vozi dobro auto, kuća sa bazenom, putuje po svijetu, obezbjedio obitelj, njezini mu našli vrh posao. Nešto kontam bolje ko i on nać kakvu nisku, bucmastu, debeli noga, a dubokog novčanika nego kakvu zgodnu pa da moram čitav život hamalit za prosječnu plaću. Vazda ga mogu izdr*at na neku drugu žensku ako budem željan.
422
2100
113
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva