Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


#3003818
21h
Svi govore kako je moj otac bio divan čovjek jer ga niko nije poznavao istinski. On je čovjek koji mi je na oči udavio ljubimca zeca jer sam dobila trojku iz matematike. On je čovjek koji me izbacio ispred kuće u pidžami u sred zime jer sam ustala u sred noći da pijem vodu pa su ga probudili moji korac, ostala sam napolju 3 sata, bosa bez čarapa. Borila sam se sa upalom pljuća nakon toga 2 mjeseca. On je čovjek koji mi se rugao kad plačem i tukao me. Kada mi neko kaže kako je on bio divan dođe mi da im pljunem u facu.
1640
72
50
share
odobravam
osuđujem

#3003613
11 Jun 21
Danas me je ispred pekare zaustavio prosjak i traži nešto siće da kupi hljeb. Bio sam u žurbi i dajem mu svu siću iz novčanika, nije mnogo možda oko 2 marke i nastavljam dalje. Sve to je po mojoj procjeni trajalo maksimalno 10 ili 15 sekundi. Potom sjedam u auto i nastavljam put i iz suprotnog pravca lik ulijeće u makaze i pokušava nemoguće preticanje. U zadnji čas je dovršio preticanje, a toliko blizu sudara je bilo da sam mu vidio strah i paniku u očima. Ja sam pola sata bio blijed i noga mi je drhtala sve do odredišta. Tek kasnije shvatam, onih 10 ili 15 sekundi mi je glavu spasilo. Nisam neki vjernik ali ako nema Boga ima neka viša sila koja ti vrati negdje u životu za neku sitnicu ili dobro djelo koje si napravio. Drago mi je što ne poginuh danas...
4159
71
45
share
odobravam
osuđujem

#3002998
11 Jun 21
Jedan moj komšija uvek svima u prolazu mora dobaciti neku uvredu ili reći nešto sa podsmehom. Bukvalno svakome. I onda posle kaže: "Pa što se ljutite, ja se samo šalim." Uradio mi je to mnogo puta, na šta bih uvek prevrnula očima i ignorisala. Skoro me je sreo i dobacio: "Skoro ćeš 30, a nisi udata. A i ko bi te hteo takvu, realno?", i namignuo. Zaustavila sam se, pogledala ga i rekla: "Pa ni vas ne žele vaša deca, zato su pobegli u inostranstvo i ne javljaju vam se. Svi imamo svoje probleme." Namrštio se i hteo da uzvrati, ali sam dodala: "Pa što se ljutite, ja se samo šalim." Prestao je kompletno sa dobacivanjem i uvredama.
3186
54
16
share
odobravam
osuđujem

#3003143
10 Jun 21
Bila sam na kavi sa likom. Smijali se tj ja sam njega stalno nasmijavala zato smo se smijali i uvijek sam ja smišljala teme i ispitivala ga sve da on uopće priča nešto samo da ne bude one neugodne tišine, a desilo nam se 2x na kojih 5 sekundi jer se on zaledio i nije znao što dalje. Da se razumijemo ja imam 30g i po prirodi sam zajebant, on ima 35 programer i jako ozbiljan inače, uz mene se bar malo smije i vidim godi mu. Ugl. na kraju večeri on je rekao kako mu je to bio 1 od najboljih izlazaka ikada i da sam full super cura..kad samo zamislite da sam sve to zaslužna ja i da se on nije htio ni potruditi da mene nasmije i da sam ga stalno ja trebala animirati umorim se od konstanig zasmijavanja..samo se ja trudim on ništa...samo se pitam kuda bi to vodilo i da smo u vezi? U pakao. Zahvalila sam mu se iz pristojnosti i blokirala ga.
489
2199
108
share
odobravam
osuđujem

#3003067
10 Jun 21
Mnogo mi je gadno kad devojka ima vidljive mladeže po rukama, licu, vratu. Koliko god da je lepa ili privlačna, automatski postaje mi odbojna zbog toga.
265
2200
86
share
odobravam
osuđujem

#3002855
10 Jun 21
Rekla sam mužu i djeci da ne želim psa jer sam alergična a zapravo ga ne želim jer znam da bi sva obaveza oko psa pala na moja leđa. Oni bi se poigrali malo sa njim povremeno a ja bi morala da ga šetam, da ga kupam, hranim, da čistim go*na i da ga vodim kod veterinara.
1933
116
28
share
odobravam
osuđujem

#3002787
09 Jun 21
Odlazim danas na ginekološki pregled, skinula se, legla na sto i doktorka me pita da li je problem da prisustvuju pregledu dva studenta kako bi im objasnila postupak pregleda koji će meni raditi. Iako mi je bilo vrlo neprijatno, još neprijatnije mi je bilo da joj kažem "e ne može" te sam pristala. Pozove ona njih da uđu, kad ni manje ni više pored jedne devojke koja je ušla ulazi i lik koji mi se mesecima unazad sviđa i viđam ga po gradu redovno. Došlo mi je da skočim s onog stola i pobegnem. Ne znam kako sam preživela to, ubila me neprijatnost. Koliki ste baksuz od nula do Ivana (ja)?
4910
181
114
share
odobravam
osuđujem

#3002815
09 Jun 21
Izgleda da ću ipak završiti fakultet. 😄
2726
64
20
share
odobravam
osuđujem

#3002154
09 Jun 21
Cura me je prevarila, kad sam saznao iskoristio sam priliku da joj spakujem kofer i šutnem iz kuće. Međutim uhvatila me je tokom pakovanja i slagao sam je da idemo na putovanje za Italiju i da je uništila iznenađenje. Dogovorili smo se da ne trošimo vrijeme da dižem pare nego da ona odma plati karte a da ću ja sve ostalo s obzirom da nije ništa više imala kod sebe. Kad smo došli poveo sam je na večeru i u sred večere sam joj reko da moram do toaleta. Nije me više od tad vidjala jer sam otišo do hotela uzeo kofer i uhvatio prvi let nazad. Ostala je u Italiji bez para, bez krova nad glavom jer sam je odjavio iz hotela i bez para da plati račun. Najbolji dan ikad!
1434
5549
173
share
odobravam
osuđujem

#3002047
09 Jun 21
Kao psihijatar, želim da vam kažem da leptirići koje osjetite kad se zaljubite nisu ustvari nešto lijepo. Ko god je ikad stvarno bolovao od anksioznosti ili od neke fobije koja stvara nemir želuca, opisat će je kao nešto slično tim leptirićima. Ko god je osjećao strah neki npr. od gubitka voljene osobe koji se manifestuje želučanom nervozom osjećao je te leptiriće. Trema i strah u zavisnosti od situacije su ti leptirići. Razlika je samo u tome što naša psiha u tom trenutku ljubavi procesurira kao nešto dobro, a u lošem jako ružno djeluje, a u suštini je ista stvar samo naša psiha u zadanoj situaciji šalje mozgu lijep ili ružan osjećaj. Kad osjetite leptiriće nije nikako dobar znak. Ljubav treba i tad da bude mirna. Vrijeme je da neko progovori o ovome.
2208
428
105
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva