Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3132060
19 Sep 23
Moja majka je veći šovinist prema ženama od većine muškaraca. Ne podnosi žene koje se srede, ne podnosi žene koje imaju nokte, koje su našminkane, smatra da brakovi propadaju jer žene nisu dobre majke i supruge i neki dan je izjavila kako se ona slaže da ženu prvo treba istući da se izbije vrag iz nje. Sve predamnom, svojom kćerkom, skoro sam pred krajem jednog od težih fakulteta, sve moje je uvijek osporeno u odnosu na bratovo. Znam da je tako odgajana, da se ustane kad dođe njen brat ili otac, ali ovo stvarno ne razumijem.
1415
173
76
share
odobravam
osuđujem

#3131527
19 Sep 23
Bila sam pozvana na djevojačku koju je “organizovala” kuma a od nas je traženo po 200 KM(100e). Neka hvala, niti mogu niti hoću da bacam pare na gluposti. Ok mi je kupiti neki poklon da ima za uspomenu i otići na večeru negdje, to bih rado učestvovala. Ovo prese*avanje sa vikendicama sa bazenima i ostalim glupostima me ne zanima, niti želim da dajem novac na tako nešto.
2143
75
98
share
odobravam
osuđujem

#3134451
19 Sep 23
Povede se priča za večerom, devojka i njena majka, ko u čemu spava u krevetu. Kada je devojka rekla majci da ja spavam u klasičnoj pidžami, a ona u bilo čemu, i počne da se smeje i kikoće, na to je njena majka ustala od stola i pravo žena otišla u njihovu spavaću sobu, i eto je posle minut, dva, nosi u rukama tri neotpakove komplet pidžame, i pravo ih meni daje u ruke. Sela za sto, pogledala u muža i ćerku, i samo izgovorila, konačno neko normalan u ovu kuću 😄😄 da spava u ono u čemu je predviđeno, a ne ko neko, misli na ćerku i muža, ko da vas je poplava izbacila, em spavate u majcama, pantalonama, em ne umete da ukombinujete, em hrčete. Ti se nadam ne hrčeš, pita me. Ja ne, al vaša ćerka struže cerovinu. Ona odgovara, znala sam, na oca je.
3018
136
38
share
odobravam
osuđujem

#3132350
18 Sep 23
"Buduća" tašta me je pred "budućim" tastom i devojkom pitala šta iskreno mislim o svima njima. Jesam malo popio, ali i ovako trezan i dalje mislim sve to što sam rekao - da je moja devojka jedno časno, pošteno i dobro razmaženo besposličarsko derište, a takođe i izuzetno posesivna i nadobudna. Njena majka je uvek bila brižna i dobra prema meni, ali je strašno dokona. Samo njeno je najbolje i svaki "loš gen" koji moja devojka ima je od nje potekao. Za oca nemam jednu lošu reč da kažem, osim što je od svoje mezimice napravio osobu nesposobnu za život, a opet previše ponositu da nekog sasluša i možda nešto nauči. Pišem ovo vruće glave nakon što sam shvatio da je bolje da odem kući, a šta će biti sutra videćemo...
583
1997
94
share
odobravam
osuđujem

#3134383
17 Sep 23
Saznao sam da je moja supruga podigla kredit od 30 hiljada evra par meseci pre naše svadbe. To je bilo pre 5 godina. Taj period je bio veoma intenzivan za nas jer smo bili okupirani organizovanjem svadbe i opremanjem stana koji smo uzeli nekoliko meseci ranije takođe na kredit. Nisam siguran gde je otišao taj novac, ali pretpostavljam da su njime rešeni neki problemi u njenoj porodici. Jako me je povredilo što je tako nešto prećutala, dok sam ja prema njoj uvek bio iskren i otvoren. Jer ako su moje pretpostavke tačne, ja se ne bih ni bunio, već bih je podržao, pogotovo zato što smo oboje u IT-u i odlično zarađujemo i tih 300 evra mesečno nam ništa ne znači. Još uvek nisam pričao sa njom na tu temu, jer sam što bi se reklo ostao bez teksta. Osećam povređeno, moje poverenje u nju je poljuljano i ne znam šta da mislim...
1573
169
84
share
odobravam
osuđujem

#3134387
17 Sep 23
Moj dečko je izjavio da ne želi da naše buduće dijete ima rak ili da mu ispada kosa pa da bude čelavo po mami, jer meni ispada kosa i ja imam alopeciju..mislim si u sebi, pa bolje da sam sama nego sa nekim tko želi savršenstvo. Nitko nije savršen, bilo kad se možeš razboliti u životu. Ja nisam birala alopeciju, desilo se. Dobila sam stafilokog bakteriju koja mi je razorila cijeli imuni sustav i sad taj sustav napada dobre stanice i zbog toga mi pada kosa..on to ne kuži.
1623
102
63
share
odobravam
osuđujem

#3132654
17 Sep 23
Bivši dečko moje cure je poginuo. Problem koji ja imam sa tim je što ona i dalje nosi njegov prsten i ima njegove poklone. Sinoć sam sve bacio u smeće.
94
1998
54
share
odobravam
osuđujem

#3134184
17 Sep 23
Dečko me je ostavio jer nisam čestitala njegovoj majci rođendan. Bili smo u vezi 4 meseca i negde na početku je onako neobavezno rekao kad mu je majka rođena. Ja u tom trenutku to nisam ni registrovala a i baš slabo pamtim datume, čak i za bliske ljude imam podsetnik. Uglavnom, šalje mi on jedno jutro besnu poruku sa hiljadu upitnika i velikim slovima što nisam juče čestitala njegovoj majci rođendan. Napišem kulturno da sam smetnula sa uma i kažem da ću joj odmah poslati poruku. On mi na to odgovori "Nema potrebe, rođendan je bio juče a i rekao sam ti u martu" i tu me lik blokira na whatsappu i svim društvenim mrežama. Ja ostala u šoku. Ženu nisam ni upoznala za ovo vreme a njegovo ponašanje kao da je klinac a ono čovek ima preko 30. Prošlo je nekoliko nedelja otad ali i dalje se čudim tom njegovom ispadu.
2679
118
82
share
odobravam
osuđujem

#3132732
15 Sep 23
Proveli smo vikend na jezeru moj muž, moja najbolja drugarica, njen muž, njihova ćerka od 2 godine i ja. Drugarica se naljutila na mene jer se nisam nudila da joj pomažem oko deteta. Naravno da ću se poigrati sa detetom, ali smatram da ako su oba roditelja tu, nije na meni da izigravam dadilju. Njoj je normalno da sve radi sama i ne smeta joj što se muž poigra sa bebom 15 minuta i vraća joj je čim zaplače. Da je htela da bude nasamo sa mužem, ne bih imala ništa protiv da pričuvam malu. Ali da ja budem dadilja, dok tata digne sve četiri u vis, ne pada mi na pamet.
4098
510
167
share
odobravam
osuđujem

#3132775
15 Sep 23
Imam skoro 18 godina i nikada nisam upoznala oca. Znam da živi u Beogradu odakle sam i ja, ali ne znam gde. Videla sam mu par slika na FB i IG i to je sve. Nikada nisam pokušavala da ga kontaktiram jer me je majka upozoravala da je loš čovek. Ali danas sam saznala, baka mi je rekla, da je stan u kome živimo kupio on i da plaća pola svoje mesečne plate za alimentaciju. Nekoliko puta je mama ostajala bez posla, obraćala mu se za pomoć, a on je slao pare. I ja više ne razumem šta se tu dešava i šta je istina, loš čovek ne može da se ponaša ovako. Imam želju da ga pitam svašta ali i strah. Plašim se da me ne povredi, plašim se susreta. Tata mi više ne treba, treba mi da upoznam svoje poreklo. Nekada mrzim polovinu sebe a nekada sumnjam u sve šta mi majka priča. Ličimo, bar sudeći po slikama. Plašim se da će mi ispričati neku priču gde mama neće ispasti dobra i onda će mi se svet srušiti. Možda i neće, ne znam. Možda neće on mene želeti da vidi. Imam potrebu da saznam zašto me je napustio.
1578
51
100
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva